El Club Atletisme Llebeig va ser el segon en participació de la VIII Cursa de l'Tortell

07 de gener de 2020 - 12: 17

Els atletes Youssef Ahatach i Cristina Moya van ser els guanyadors absoluts de la VIII Cursa de l'Tortell a Dénia. La prova organitzada pel Club Rem Marina de Dénia i que compta amb el màxim suport de Marina de Dénia va constituir un rècord quant a participació, sent un èxit rotund afegir una carrera amb mascotes.

També va haver-hi tortells per als clubs més nombrosos, el Dénia Corre i el Club Atletisme Llebeig Xàbia, així com per a les millors disfresses, que van guanyar un grup vestit de superherois, l'arbre de Nadal i el Capità Amèrica.

EAhatach va entrar com a vencedor per l'arc de meta amb un temps de 15.55. La lluita va estar per la segona plaça on al final Eugeni Rulevski, amb un parcial de 16.22, va superar el lituà Andrejus Dolgovas que va entrar amb un temps de 16.28.

En dones la participació va ser molt elevada i totes van posar tot per fer una bona carrera. A la primera volta Cristian Moya, de el Club Atletisme Publidom, malgrat la seua disfressa d'heroïna de col·locar al capdavant de la prova. Una posició que ja no va abandonar entrant a meta com la millor amb un registre de 21.00.

La segona plaça va ser per a Pilar Pérez, del Club Atletisme Cametes Pedreguer, que va acabar la cursa en 21.15. La tercera plaça va ser per a la veterana del Dénia Corre Mayca Sala, que va fer un temps de 21.50.