El Club Atletisme Llebeig aconseguix diversos pòdiums en les competicions d'aquest cap de setmana

26 d'octubre de 2020 - 13: 45

Diversos atletes de el Club Atletisme Llebeig de Xàbia van participar en diferents competicions durant aquest passat cap de setmana.

En el Campionat Autonòmic de Trail de Vallada, Que comprèn quatre proves (5k, 10k, 21k i 32k) i que està organitzat per Trifitness31, conjunt amb la FACV, va celebrar aquest passat dissabte, la primera fase d'aquest 10è Trail, ja que a causa de la situació pel COVID-19 , el campionat es disputa en dos dies, ja que ha de comptar amb un nombre restringit de participants.

Les proves tenien lloc el 24 i 31 d'octubre, fent-se lliurament de trofeus corresponents als guanyadors en cadascuna de les carreres. Així doncs, amb una bona representació de el Club Atletisme Llebeig de Xàbia, Nasio Cardona va obvan tindre el primer lloc aconseguint ser el Primer Autonòmic. Per la seua banda, Ana González va aconseguir ser Tercera Autonòmica Juvenil i Nerea Mata Quarta Autonòmica en Juvenil.

En la I prova d'el Circuit Salesians de Cross del Campello, Diversos atletes de l'Llebeig es van desplaçar fins al Campello per disputar la prova. A més, d'aconseguir diversos pòdiums, també va ser el club més nombrós.

Entre els corredors que van participar, van destacar:

- Vicente Soldevila Marí amb un temps de 21'34 ", va aconseguir el segon lloc.
- Maria Devesa Buigues amb un temps de 22'09 ", va pujar a el primer calaix.
- Edu Crespo Moll registrant un temps de 22'52 "
- Mark Langley va arribar a meta en 23'16 "
- Celia Fornés Blázquez va parar el cronòmetre en 23'48 "
- Nerea Mata Gutiérrez va fer un temps de 24'42 "
- Anaya Collinson va finalitzar la prova en 25'15 "
- Ainara Sapena Gutiérrez va fer un temps de 27'10 "
- Laura Crespo Powell amb un temps de 27'37 "

D'altra banda, el Club Atletisme Llebeig Xàbia també va estar present, durant el cap de setmana, a la I Cursa del Tardor de Benissa, On cal destacar el Segon lloc absolut masculí de Toni Soler i el 1r lloc absolut femení de Mª Isabel Ferrer. Així mateix, els atletes que van representar a el club en aquesta prova van ser:

- Toni Soler Llidó: 19'43 "
- Mª Isabel Ferrer Castell: 21'53 "
- Christian Monzó Horta: 22'36 "
- Juanjo Vallés Sendín: 22'38 "
- Javi Segarra Escortell: 23'41 "