El ciclista Marc Moncho va ser el millor Principiant en el 'XXX Trofeu Diputació Final Escoles Alacant'

20 de setembre de 2018 - 07: 44

Els carrers d'Alacant van ser l'escenari de la disputa del XXX Trofeu Diputació Final Escoles Alacant de ciclisme on l'Escola del Club Ciclista Xàbia va estar present.

Els joves ciclistes del club xabiero van donar el màxim en aquesta prova, destacant, Marc Moncho, que va ser el millor en la categoria de Principiants de primer any. En aquesta mateixa categoria, el seu company d'escola, Joan Buigues, va ser tercer.

A punt de pujar al podi es va quedar Pau Blasco que va ser quart en la categoria Infantil de Primer any. Marc Signes va ser setè, Pol Mulet va acabar la prova en la posició 14ª, Andrés Mulet ho va fer en la 17 i Yassine Benkyran va ocupar el 22º lloc.

En la categoria d'Infantil de Segon any, Raúl Mosso va ocupar el lloc 21, en una categoria on el nivell del ciclisme alacantí és molt elevat.