El CD Montgó-Xàbia aconseguix bons resultats al seu pas pel Campionat Nacional Base de Lleida

27 de juny de 2022 - 10: 08

Del 23 al 26 de juny, el CD Montgó-Xàbia es va desplaçar fins a Lleida per formar part del Campionat Nacional Base, que es disputava a la ciutat catalana.

En aquest campionat es van estrenar Lilly Amat, Kila Stuivenga i Charlie Khilya, que van haver de competir en un grup de 100 xiquets. Lilly, que només fa 7 mesos que és al club, va aconseguir quedar en un notable lloc 25.

Paula Martin i María Gámez van competir a Base 2, estant a punt d'aconseguir pujar al podi. Tot i això, en l'última rotació van caure a la quarta i setena plaça, respectivament. Però de 75 participants, per això és un resultat més que satisfactori. A més, Paula va aconseguir el bronze en salt.

A Base 4 va ser on van aconseguir imposar-se gràcies als exercicis d'Estrella Gámez i Lola Mathews, quedant segona i tercera a la competició. De la mateixa manera, Estrella va quedar tercera a terra i Lola segona en paral·leles. També va competir a la categoria Liliana Penge, aconseguint un cinquè lloc i quedant tercera en salt.

A Base 3 van destacar Valeria Romera, que va ser tercera en salt, i Ruby Kitchen, tercera tant en salt com a la general. A més, va servir perquè Resa Stuivenga s'estrenés en una competició nacional, aconseguint per moments un podi que finalment se li va escapar.