El CD Xàbia venç davant el Pego CF

16 de novembre de 2020 - 12: 58

El Camp Municipal Cervantes va acollir, aquest passat dissabte, la trobada entre el Pego CF i el CD Xàbia a porta tancada. L'equip matalasser va tornar a mostrar la seua vàlua guanyant el partit per dos gols a zero, obra de Obele. Tres punts que suma el CD Xàbia i fan que es mantingui l'objectiu d'aquesta temporada.

El primer gol va arribar a l'començar el partit, al primer minut. Obele va encaixar la pilota a la porteria del seu contrincant. La primera part va estar animada amb opcions de gol per als dos equips però la pilota no arribava a entrar. D'aquesta manera, amb el 0-1 es va arribar a la mitja part.

Represa la segona part, el CD Xàbia va prendre les regnes de el partit. El Pego CF va intentar sumar gols a el marcador però Edu va aconseguir evitar-ho. El segon gol de l'derbi i que va donar la victòria a l'CD Xàbia va ser, de nou, realitzat per Obele.