El CD Xàbia venç el CF Benitatxell en el partit de pretemporada

18 d'agost de 2021 - 11: 12

La pretemporada seguix el seu curs. el CD Xàbia va disputar ahir el seu quart partit de pretemporada. Ho va fer contra el CF Benitatxell que jugava el seu primer partit. L'equip blanc-i-que va dominar part de la trobada, va vèncer a casa aconseguint marcar tres gols, 2 de Cap i 1 de Quintana, tot i que cal destacar l'actuació de l'porter de l'equip poblero, Juanvi Ortolà, qui va realitzar dos grans parades en el primer temps .

Imatge: Partit de pre-temporada CD Xàbia-CF Benitatxell

El primer gol arribava a la mitja hora després de l'inici de la trobada, obra de Quintana, deixant el marcador en 1-0 per al descans.

La segona part va estar predominada pels nombrosos canvis realitzats pels entrenadors de cada equip, Manuel Esteban i José Luís Bisquert. Cap va ser qui va anotar els dos gols en aquests segons 45 minuts deixant el marcador en un 3-0 definitiu.