El CD Xàbia venç a la UE l'Alcúdia en un partit marcat pel vent (3-2)

28 de gener de 2019 - 07: 04

El matí assolellat amb fort vent que hi va haver ahir diumenge va deslluir el partit de futbol entre el Xàbia i el Alcúdia al que van acudir 300 espectadors. Va ser un partit emocionant amb dos equips disposats a endur-se els tres punts. Abans de començar la trobada es va guardar un minut de silenci en memòria de Julen.

El partit va començar amb molts nervis dels locals, que no encertaven en els últims metres. Els matalassers van van tindre les millors ocasions. La primera, en un xut de Lucas des de la vora de l'àrea que es va estavellar al travesser. La jugada següent va ser Michael qui va van tindre el gol però la seua rematada forçada va eixir per sobre del travesser.

Per als visitants, la millor ocasió va ser en una bona contra que va llençar Pau amb l'esquerra i va parar Edu. Al minut 27 va arribar el primer gol, en una bona jugada per l'esquerra de Palau i Aldo que va rematar Lucas Bou a la xarxa.

Tot just cinc minuts més tard va empatar l'Alcúdia en un cop franc dins de l'àrea per cessió a l'porter que va marcar Nacho de tir imparable. Amb empat a un gol es va arribar a la mitja part amb bones sensacions dels locals de poder remuntar el partit.

La segona part va començar amb domini del Xàbia, que va poder desnivellar el partit en una jugada de Palau que va marxar del porter i el seu xut amb la dreta es va estavellar al pal. Eren els millors minuts dels locals que poc més tard ia la eixida d'un córner, Palau rematava amb el cap i va poder sentenciar el Xàbia minuts més tard. Era en un mà a mà de Lucas en el qual Jordi va realitzar una gran aturada quan ja es cantava el tercer. Va ser l'equip visitant qui va tornar a empatar en un córner llançat per Nacho, Edu i el vent el que va provocar que es marquessin un gol en pròpia porta.

Els locals van seguir pressionant la porteria visitant i aquesta vegada va ser Paolo qui, lliure de marca, feia el definitiu 3-2 d'un precís cop de cap. Fins al final, els visitants van voler arribar cap als dominis d'Edu però les forces estaven molt limitades i va finalitzar el partit amb un sofert triomf del Xàbia, que ha estat beneficiat de l'empat del Dénia i Benigànim, acostant-se als llocs de promoció.

La propera setmana el Xàbia es desplaça a Benigànim en un partit clau per estar en els llocs de dalt.

alineacions

CD Xàbia: Edu, Ayoze (Cristian, 79 '), Paolo, Paco, Aldo, Michael, Pau (Marc, 72'), Molina, Salom (Favio, 60 '), Lucas i Palau (Roberto, 60').

UE. L'Alcúdia: Jordi, Marc, Ródenas, Barea, Mario, Nacho (Cèsar, 79 '), Aranda, Pablo (Jota, 82'),
Carrasco (Isma, 71 '), Rafeta i Víctor.

gols: 1-0. Minut 27. Lucas Bou. 1-1. Minut 32. Nacho. 2-1. Minut 60. Palau. 2-2. Minut 65. Edu en pròpia porta. 3-2. Minut 77. Paolo.

àrbitre: Adrián López Zorzosa, José Manuel López i Agapito Ochoa. Van amonestar a l'entrenador local Joan Carles, Salom i Favio i pels visitants a Marc, i Víctor va ser expulsat per doble groga en el minut 86.