El CD Xàbia venç la UD Oliva en l'últim assaig de pretemporada

26 d'agost de 2019 - 00: 15

En l'últim partit de pretemporada, el CD Xàbia va vèncer a la UD Oliva per 3-2, en un partit disputat a la vesprada nit de dissabte. Partit entretingut i disputat fins al final en el qual el Oliva sempre va donar la cara i va posar en serioses dificultats als locals. Juan Carlos Signes no va poder comptar per a aquest partit amb homes com Edu, ranquejant des del partit contra l'Alacant, tampoc van van tindre minuts César i Panucci que estaven amb molèsties. Només quatre jugadors van estar els 90 minuts: Paco recuperat després de la intervenció al nas, Alvarito, Renzo i Ramis.

La primera part va ser clara per part local i només la falta de punteria va fer que no pugessin més gols al marcador, tot just van arribar els visitants sobre el marc d'Andrada i a la vora del descans aconseguirien empatar en un xut llunyà de Roger que va superar per alt a Cristian Andrada, abans s'havia avançat l'equip local per mediació de Renzo amb un xut creuat des de la vora de l'àrea. La segona part va ser d'un major domini local però la falta de punteria i l'encert del porter visitant va fer que es mantinguera l'empat. Ferran Molina, amb un xut llunyà, va posar el 2-1. Els locals van seguir buscant el tercer en una jugada col·lectiva que va culminar Guerrero gairebé al final. Els visitants van fer retallar el marcador amb un fort xut de Josete que res va poder fer Josep.

alineacions

gols: 1-0. Minut 22. Renzo. 1-1 minut 45. Roger. 2-1. Minut 69. Ferran Molina. 3-1. Minut 85. Guerrero, 3-2. Minut 88. Josete.

El tècnic local va posar inicialment a Andrada, Ayoze, Paco, Cristian, Aldo, Pau, Ramis, Marc, Renzo, Alvarito i Rubén. A la segona part també van jugar Josep, Mou, Ferran, Paolo, Guerrero, Roberto i Álvaro.

El arbitratge va anar a càrrec de Martínez, Oller i Esteve.

Abans d'aquest partit, el Xàbia B es va enfrontar al Verger amb victòria local de 3 gols a 1.