El CD Xàbia veu la promoció més a prop després de guanyar a Enguera (0-2)

21 de gener de 2019 - 12: 01

El tècnic del CD Xàbia, Juan Carlos Signes, havia demandat durant la setmana que el seu equip necessitava enllaçar dues victòries seguides per tornar a reenganxar-se a la promoció d'ascens. Això ho va aconseguir en un partit on va ser superior al seu rival, on va van tindre la paciència necessària per aguantar i posteriorment a la recta final del xoc
anotar dos gols que van van tindre el seu pes en or.

Des de l'arrencada del partit es va comprovar que el CD Xàbia va eixir mentalitzat per guanyar a un rival que és inferior. Per això, va buscar fer-se l'amo de la pilota, cosa que va aconseguir i encara que en atac no va van tindre la precisió necessària com per haver marcat, tampoc en defensa pas dificultats.

A la segona meitat els locals van eixir amb empenta nous i van intentar sacsejar-se el domini visitant, cosa que van aconseguir. Quan millor estava jugant el CD Enguera, va arribar l'encert rematador del seu rival. Era el minut 72 quan Fabio Osorio va rematar al fons de la xarxa, donant avantatge a l'equip matalasser.

Un gol que va fer molt de mal a l'equip valencià que no va trobar la manera de reaccionar. És més, en un error de la seua defensa, Lucas Bou, al minut 79 va rematar als locals amb una rematada precís que va significar el 0 a 2 definitiu.

Un gran victòria que deixa a l'equip de la Marina Alta a la sisena plaça de la classificació amb 36 punts, a dos de CD Dénia que és tercer amb 34, de manera que la promoció d'ascens es veu més a prop.