El CD Xàbia suma tres punts davant l'Atlètic de Benidorm

31 de gener de 2022 - 13: 06

4-3. Així va quedar el marcador del CD Xàbia davant de l'At.Benidorm. Els blanc-i-rojos van aconseguir, a casa, la seua primera victòria després de tres mesos de derrotes consecutives. El CD Xàbia va sumar els tres punts, en un partit que va resultar, en moments, difícil.

Els de Xàbia van iniciar el partit amb grans oportunitats i encaixos de pilota, aconseguint 3 gols contra 0 abans del descans obra de Héctor (1-0) al minut 16, Fran aconseguia el 2-0 al minut 19 i Quintana segellava el marcador amb 3-0 minuts abans del descans.

Els jugadors del CD Jávea es van retirar al vestidor amb gran avantatge al marcador, però a la segona part, els benidormensos van agafar terreny. L'Atlètic Benidorm va aconseguir sumar tres gols als segons 45 minuts de partit, però un gol de Quintana al minut 58, va marcar la victòria dels locals.