El CD. Xàbia suma el seu tercer triomf consecutiu en guanyar a domicili el Castellonenca per 1 a 2

14 d'octubre de 2013 - 00: 22

UD Castellonenca: Moncha, Patuel, Salva, Aitor, Toni, Sammy, Mendy, Tito (Jordà 80 '), Rico (Gilabert 58'), Iborra (Oscar 65 '), Roca (Hiroto 36') i Rico.

CD Xàbia: Ortolá, Dino, Marc, Aldo, Rial, Cardona, Ens (Joan 62 '), Nahuel, Javi, Dani García (Claudio 89') i Punxa (Ruben 47 ').

gols: 0-1 Dani García (20 '); 1-1 Aitor (45 '); 1-2 Javi (78 ').

àrbitre: ORCH Martinez assistit a les bandes per Racó Moragón i Piquer Villar van amonestar pels locals a Patuel, Salva i Oscar, pels visitants Ortolà, Aitor i Javi.

Partit dominat des de l'inici pels rojos, que van donar els seus primers avisos sobre la porteria rival amb rematades de Dani García i de Javi.

El primer gol de la trobada arribo al minut 20 quan Dani García va enganxar un fort xut que es va colar a la porteria local. el CD. Xàbia tot i dominar en el marcador va seguir jugant buscant la porteria de Moncha.

En una jugada aïllada en l'últim sospir de la primera meitat, va arribar el gol de Aitor que va servir per deixar el partit en empat a un, al retirar-se els jugadors al vestuari.

A la segona meitat, poques coses van canviar, les millors ocasions van ser per al CD. Xàbia. Els remats de Ens y Nahuel no van entrar per la bona intervenció del porter local en el cas del primer i pel travesser en el cas del segon.

Tant va ser el càntir a la font que es va trencar en el minut 78 en una bona assistència de Dani García, que Javi va culminar amb el gol de la victòria per al seu equip.

Amb aquest triomf el CD. Xàbia suma tres victòries consecutives i puja llocs en la classificació.