Futbol

El CD Xàbia s'emporta el derbi de la Marina a l'guanyar a l'CD Dénia per 2-1

19 de gener de 2020 - 20: 57

El derbi comarcal entre el Xàbia i el Dénia es va jugar, en el matí d'ahir diumenge, tot i el vent, al Camp d'Esports Municipal de Xàbia davant d'un gran nombre d'aficionats. El partit va començar amb una forta pressió dels visitants que no van deixar conduir la pilota als locals. El Dénia es va posicionar millor en el camp controlant el centre amb un bon Santafé. La primera ocasió visitant va ser el gol. A la eixida d'un córner, la defensa local no repel·leixi la pilota i la deixa morta a l'àrea, llavors, Ferran Monzó, amb la puntera, va batre a Edu per baix.

El CD Xàbia es va estirar amb pilotes doblades a l'esquena de Guerrero i Álvaro Bernáldez. A la primera ocasió que van van tindre els locals, després d'un servei de banda, la pilota va arribar als peus d'Álvaro López, que des de la vora de l'àrea, va llançar cantellut fent inútil l'estirada de l'meta xabiero a les files de l'Dénia, Pedro Prats.

Álvaro celebrant el gol de l'empat

Abans de la mitja part va marcar Guerrero des de fora de l'àrea, però estava en posició avançada. En la jugada següent és Koke qui ho prova des de la vora de l'àrea i el seu xut repel·leixi el pal esquerre d'Edu. Amb aquesta jugada va finalitzar el primer temps.

La segona part va començar amb els mateixos paràmetres de la primera, amb el Dénia controlant el centre de camp però sense perill a la porteria local. El segon gol local va venir d'un robatori a la vora d'l'àrea de Roberto Fernández que va veure avançat a Pere Prats i de vaselina avançava als locals.

Granero va realitzar dos canvis a el mateix temps, van entrar Roberto i Pau i els locals van aconseguir embastar millors jugades. Esteve també va realitzar canvis donant entrada a homes veterans com Roberto Navarro i Dani García, el primer va van tindre la seua ocasió en un xut des de la vora de l'àrea que es va anar a córner. Els minuts finals van ser d'assetjament visitant però descuidant la zona defensiva. Renzo va poder marcar però el seu tir va ser desviat per un defensa.

Acció d'atac de l'Xàbia

La millor jugada local la van trenar César i Renzo, amb passada enrere que va tirar César i va van detindre amb dificultats Pere. A la contra, els locals van van tindre dues ocasions molt clares, una passada precipitat de Ferran Molina que no va arribar a Guerrero i el màxim golejador local amb el temps complert ia porta buida, va llançar la pilota fora. Amb el temps complert, el col·legiat alacantí Rubén Gómez va decretar el final de el partit.

El proper cap de setmana, el Xàbia visitarà la pista de l'Racing Rafelcofer i el Dénia rebrà al Diego Mena a l'Enguera.

alineacions

CD Xàbia: Edu, Ayoze, Aldo, Cristian, Paco, Ferran Molina, Javi Hernández (Roberto Fernández, 57 '), César (Marc, 87'), Álvaro López (Renzo, 72 '), Álvaro Bernáldez (Pau, 57') i Guerrero.

CD Dénia: Pere Prats, Pablo (Roberto Navarro, 68 ') Fran (Dani García, 76'), Ferran, Lapeña,
Jordi, Carlos Ribes, Josep (Robert, 57 '), Koke, Santafé i Kevin.

gols. 0-1. Minut 14, Ferran. 1-1. Minut 28. Álvaro López. 2-1. Minut 62. Roberto Fernández.

àrbitre. Rubén Gómez Gràcia, va amonestar als locals, Aldo, Javi Hernández, Cristian, Pau, Guerrero i Roberto. Pels visitants a Koke, Santafé, Kevin i Carlos Ribes.

Aquesta pàgina és una versió optimitzada per a dispositius mòbils. Veure versió original.