El CD Xàbia va perdonar i va perdre a Muro d'Alcoi (4-1)

10 de febrer de 2020 - 11: 38

El CD Xàbia va perdonar i va perdre el duel que va disputar al camp la Llometa de Muro de'Alcoi. El combinat que entrena Roberto Granero va superar, en la primera meitat, a un equip local a què se'l va veure excessivament nerviós, accelerat i imprecís en les seues accions.

L'equip de la Marina Alta va saber frenar el joc del seu rival ia més, va aconseguir posar-se per davant en el marcador. La primera ocasió va ser per als visitants quan la defensa local i el porter van combinar dins la seua pròpia àrea en el seu intent de eixir amb la pilota jugada. El pas a punt va estar de ser interceptat per Guerrero, el que va suposar un enix majúscul per al Muro.

Al minut 15, un córner assajat pel CD Xàbia va van tindre la seua recompensa amb un superb cop de cap de Guerrero que va batre sense pal·liatius a el porter local, Jordi. Però no va durar massa l'alegria en l'expedició xabiera, ja que nou minuts més tard, en un servei de banda sense perill, la defensa visitant va cometre un greu error, la pilota li va arribar a Ramonet que lliure de marca, va afusellar Edu Samblás, aconseguint l'empat a un.

Els visitants van seguir creant perill en jugades a pilota parada, però la rematada de Guerrero es va anar per dalt de l'travesser i en una altra ocasió, la bona intervenció de l'meta Jorge va impedir que arribés el segon gol per als nois de Granero.

La jugada clau va arribar després d'un gran contraatac de l'CD Xàbia, en el qual Guerrero es va quedar sol davant el porter Jordi, que en el mà a mà va saber aguantar a l'davanter perquè aquest s'estavellés la pilota en el seu cos. Va poder haver estat l'1 a 2, però no va van tindre encert el màxim golejador de la categoria. Amb l'empat a un es va arribar a la mitja part.

A la segona meitat, el Mur va imprimir un fort ritme a el joc i això el va acusar un rival que a poc a poc va anar deixant més buits en la seua defensa. Al minut 76, el col·legiat va castigar amb pena màxima un rigorós agafada d'Aldo a un davanter local. El penal el va llançar Alberto col·locant el 2 a 1 al marcador.

A partir d'aquí, l'equip de Granero va obrir les seues línies i les contres dels locals van ser molt perilloses. El Xàbia ja no va arribar amb tanta claredat a l'àrea local, va salvar un xut llunyà de Ayoze, poc més, mentre que el Mur es va trobar molt a gust amb els buits deixats pel seu rival.

Al minut un 87, Ferran amb un bonic cop de cap, va culminar un d'aquests contraatacs posant el 3 a 1. Ja en temps d'afegit va arribar el 4 a 1 gol anotat per Imanol.

A la fin, una derrota dolorosa per a un CD Xàbia que va ser millor que el seu rival a la primera meitat, però que no va saber tallar els atacs de l'Mur en la segona. La derrota l'allunya dels llocs de promoció ja que ara es queden a quatre punts de l'tercer classificat.