El CD Xàbia perdona en el primer temps i no reacciona després del descans (1-1)

15 de desembre de 2019 - 17: 24

Partit matinal que van disputar el CD Xàbia i la UD Tavernes que va acabar en taules i va deixar descontenta a l'afició. El partit va començar amb els dos equips que volien controlar la pilota i amb arribades a les àrees. Segons passaven els minuts, els locals van millorar el joc amb grans ocasions: la primera en una contra d'Álvaro López que va enviar la pilota a Javi i aquest no va arribar per poc. Eren els millors minuts dels locals amb jugades ben trenades en el mig camp. El preludi de l'gol va arribar en un cop franc que va llançar Javi Hernández i el visitant Pau va tallar amb el braç la pilota; un clar penal que es va encarregar de tirar Paco i va posar el 1-0 enganyant el porter visitant, Chumi.

Eren els millors minuts de l'Xàbia que, dos minuts més tard, va poder sentenciar el partit en un robatori de pilota de Guerrero que va cedir a Álvaro López i des de dins de l'àrea va llançar centrat i Chumi va realitzar una gran aturada.

El descans va arribar amb avantatge dels locals. Després de la represa de el joc, el Xàbia va van tindre dues clares ocasions: un xut de Ramis que va desviar a córner el porter i la següent, un tir de Guerrero que va van tindre com a protagonista a l'porter visitant. La jugada tonta va venir a continuació en una contra de l'Tavernes que Solet va rematar des de fora de l'àrea, llavors desvia el local Paco i introdueix la pilota a la porteria d'Edu. L'empat li va malament als locals que no atinaban amb l'última passada. El Tavernes va poder avançar-se en un cop de cap Joan que havia sortit a la segona part. Els locals tornen a dominar el partit però sense arribar amb perill a la porteria visitant. L'ocasió més clara la van van tindre en el descompte, en una bona jugada d'Álvaro Bernáldez, que va ser per l'esquerra i va rematar Guerrero i un defensa llançant-se a terra evitava el gol que podia donar la victòria als locals.

A la fin, decepció de l'afició local que no ha pogut veure guanyar a cap dels equips que precedeixen el Xàbia, Muro, Carcaixent, Castellonenca i Tavernes.

alineacions

CD Xàbia: Edu, Ayoze, Paolo, Paco, Aldo, Pau (Álvaro Bernáldez, 66 '), Marc, Ramis, Álvaro
López (Cèsar, 78 '), Javi Hernández i Guerrero.

UE Tavernes: Chumi, Solet, Adrián Pérez, Palomares, Marcos, Aaron, Joan Císcar, Arthur (Joan
56 '), Pau, Salva Martí (Vicente Talens, 61') i Adrián Salom (Izan, 82 ').

gols:. 1-0. Minut 29. Paco de Penal. 1-1. Minut 53, Solet després de desviar Paco.

àrbitre. Alejandro Chaves Gallego, Juan Diego López i Daniel Romero. Al minut 12 va expulsar Alex Salom que estava a la banqueta per doble targeta groga, va amonestar pels locals a Paco i pels visitants a Marc, Pau, Aaron, Joan Císcar i va expulsar al minut 85 a Izan.