El CD Xàbia no pot superar a la SD Sueca i s'allunya de la promoció (1-1)

08 de març de 2020 - 22: 01

El CD Xàbia desaprofitar una jornada més per acostar-se als llocs de promoció després d'empatar a 1 gol contra el Sueca. Va ser un partit fred tot i la bona matí que va fer. Els locals van eixir sense pressionar i amb escasses aparicions a la porteria visitant.

Era un partit anodí que va començar amb un gol anul·lat a Pau per mà prèvia. En les botes de César va estar el primer gol, però la seua rematada després d'un cop franc dins de l'àrea va eixir rebutjat per la defensa local. Minuts més tard, els locals van inaugurar el marcador en una contra perfecta, Guerrero va cedir la pilota a Cèsar i aquest va veure a Renzo desmarcat que només va haver d'empènyer la pilota a la xarxa.

Per la seua banda, el Sueca seguia lluitant cada pilota i en un cop franc llançat per Hugo va respondre Edu amb una gran intervenció, amb 1-0 per als locals es va arribar a la mitja part.

La segona part va començar amb els visitants dominant el partit i en alguns minuts tancant als locals que no podien eixir amb la pilota controlada, es van sacsejar els locals el domini visitant i en dos minuts van crear sengles ocasions en les botes d'Álvaro que va llançar ajustat a l' pal per fora i Cesar que des de dins de l'àrea va llançar un fort xut que va desviar a córner Femenía.

Al minut 73, el Sueca empata el partit en un córner que llança Coke i marca un gol olímpic davant un avançat Edu, la reacció dels locals no es va fer esperar, una centrada mesurada de Javi als peus de Guerrero, el golejador local no va encertar a batre Femenía, fins al final el partit va ser un cercavila però sense perill en cap de les porteries.

Amb aquest empat, el Xàbia s'allunya dels llocs de promoció a l'espera dels resultats de l'Carcaixent i Tavernes.

alineacions

CDJávea. Edu, Ayoze, Cristian, Paolo, Paco, Ferran (Ramis, 76 ') César (Aldo, 84'), Pau (Marc,
76 ') Renzo, Guerrero i Álvaro (Javi, 70').

SDSueca. Femenía, Gayón, Terres (Martínez, 75 ') Coke, Jesús, Fos (Mario, 57') Hugo (Piqueras,
69 ') Ernest, Àngel, Marí i Monleó (Víctor, 45').

gols. 1-0, minut 24. Renzo. 1-1, minut 73, Coke.

àrbitre. Jorge Ródenas Martínez, va amonestar a Ayoze i Paco pels locals ia Víctor i Ángel per
els visitants. Abans de començar el partit es va guardar un minut de silenci en un matí primaveral i una fluixa assistència de públic al municipal de Xàbia.