El CD Xàbia no estarà en la promoció d'ascens després d'empatar a Carcaixent (2-2)

06 de maig de 2019 - 11: 37

El CD Xàbia no estarà una temporada més i són moltes, en la promoció d'ascens, en no passar d'un empat a dos davant de la UD Carcaixent. Els matalassers van viatjar fins al camp Quatre Camins, Amb l'esperança que la UD Tavernes li havia concedit impedint que la UD Benigànim guanyés.

El xoc va acabar en empat a dos. Un resultat que d'haver guanyat l'equip xabiero el deixava encara amb opcions. Al municipi de la Ribera, l'equip que dirigeix ​​Juan Carlos Signes va tornar a evidenciar els mals que arrossega durant tota la temporada. A aquest equip li sobra futbol i li falta contundència enrere i sobretot davant.

Per anotar un gol, aquest equip necessita van tindre moltes ocasions i això li ha vingut penalitzant al llarg de la lliga. Al minut 17, els locals es van avançar al marcador gràcies al gol marcat per Mata. Un gol que va posar més nerviosos els visitants als quals els va costar arribar amb cert perill sobre la porteria rival. Sabent el que estava en joc, els visitants van jugar amb molta pressió i això es va notar.

Els va costar arribar amb idees a l'àrea local i van abusar en alguns moments de certa ansietat. Al descans es va arribar amb l'avantatge local per 1 a 0. Les coses van empitjorar encara més quan l'equip que dirigeix ​​José Castillo va anotar el segon gol, obra d'Álvaro. Aquest gol va encendre totes les alarmes en el conjunt matalasser. Encara sort, que en el minut Cristian va demostrar les seues condicions de golejador i va marcar a la meta defensada per Marcos.

Aquest gol va suposar una injecció de moral per als xabieros, quedava temps i per això el tècnic, Juan Carlos Signes, va refrescar el seu atac donant entrada a Rubén Ortolá, que va tornar a jugar després d'haver estat 5 mesos sense poder participar amb el primer equip.

La insistència en atac dels xabieros va van tindre una recompensa vespradana, ja que Ayoze va empatar el partit quan restava un minut més la prolongació per al final. No va poder ser, i el marcador ja no es va moure, de manera que el CD Xàbia queda fora de la promoció d'ascens a van tindre perdut el gol average amb la UD Benigànim.