El CD Xàbia va golejar el Muro CF en el seu comiat de la temporada (2-5)

20 de maig de 2019 - 06: 54

El CD Xàbia va superar amb molta claredat al Mur CF al que va vèncer per 1 a 5 en el partit que va servir per acomiadar la present temporada. Els jugadors matalassers van eixir millor posicionats sobre el terreny de joc i això els va valer per avançar-se al marcador quan tot just s'havien jugat tres minuts. Osorio, d'un encertat cop de cap, va obrir el marcador.

Després d'aquest gol, tres minuts més tard, Osorio va tornar a batre el porter local Valls, però el seu gol va ser anul·lat per fora de joc. A poc a poc, els locals van anar millorant i van aconseguir anivellar la possessió de la pilota. Al minut 18, l'àrbitre va assenyalar una pena màxima per mans de Marc. El penal el va llançar Emilio enviant la pilota per dalt del travesser.

Els locals van seguir insistint i l'àrbitre va tornar a castigar amb un penal al CD Xàbia per altres mans. En aquesta ocasió, la pena màxima llançada per Mata va acabar en el gol de l'empat. Havien passat trenta minuts i el Muro CF era qui manava en aquell moment davant un rival que sempre que va poder es va anar feia l'àrea contrària. Torrella va poder batre Edu però el seu xut va eixir fora.

Al minut 40, l'àrbitre va castigar el Muro CF amb penal per enderrocament a un davanter matalasser per part del meta Valls. Va ser Ramis qui va encertar a marcar el 1 a 2 amb què es va arribar al descans.

A la segona meitat només va existir un equip sobre el camp, el CD Xàbia que va esborrar l'equip local que inexplicablement es va enfonsar. Als 10 minuts, Ferran va posar el 1 a 3 amb una precisa rematada quan tot just va van tindre angle per encertar a batre Valls. En ple desconcert local, Ramis va apuntalar la victòria xabiera en marcar el 1 a 4.

Al minut 77, en una jugada aïllada Arnau va encertar a rematar una bona assistència de Marta per posar el 2 a 4. A la recta final del xoc, l'esfèric va ser d'una porteria cap a una altra. Primer va poder marcar el conjunt visitant però Ayoze no va encertar i després la va van tindre el conjunt local, però qui va marcar al 85 va ser Ramis, que amb el seu gol va tancar el partit amb aquest 2 a 5.

La temporada ha acabat. El CD Xàbia ho ha fet en la quarta plaça amb 63 punts a 2 dels llocs de promoció, de manera que l'objectiu marcat a l'inici de la temporada no s'ha complert. Ara arriba el moment de l'anàlisi i veure on s'ha fallat per tractar de començar a posar els fonaments de cara a la propera.