El CD Xàbia guanya amb solvència al CD Enguera per 3-1

20 d'octubre de 2019 - 20: 39

El CD Xàbia va vèncer amb solvència al CD Enguera amb dos gols de Guerrero i un de Ramis. Els visitants van arribar a empatar el partit per mitjà d'Alberto Simón.

Aquesta setmana ha estat convulsa en els locals amb toc d'atenció de la junta directiva a la plantilla pel baix rendiment de l'equip. Hui es h vist a un equip entregat i lluitant cada pilota i aviat va poder avançar-se el equip local en una bona jugada de Guerrero per la dreta i el seu tir el va repel·lir el travesser.

A la primera arribada dels visitants, l'àrbitre xiula penal per unes suposades mans d'Ayoze en un rebot. El penal el va tirar Alberto Simón i Edu va desviar la pilota. A la contra, un tret d'Álvaro López ix junt al pal. El primer gol local va arribar als 17 minuts en una triangulació per la banda dreta entre Álvaro López i Ayoze.

El centre del lateral el va rematar Guerrero a la xarxa, eren uns bons minuts dels locals que van van tindre el segon gol en una rematada potent de César que va repel·lir Oscar Muñoz i Álvaro López de cap va llançar fora, els visitants van empatar el partit en una indecisió de Edu que va aprofitar Alberto Simón per marcar a plaer. Era la primera vegada que arribaven els visitants als dominis del porter local. La reacció local va ser ràpida en un gran
centre de César que Ramis va rematar de cap a la xarxa. Fins al descans, el domini va ser local i es va arribar amb avantatge dels locals per 2 gols a 1.

Al descans, l'entrenador visitant, Francisco Martínez va realitzar dos canvis però el partit va continuar amb els mateixos paràmetres, control dels locals, perfectes en defensa i dominadors del centre del camp. L'àrbitre va anul·lar un gol a Álvaro López en una jugada que ningú sap perquè va xiular falta i al quart d'hora de la continuació va arribar la sentència en un centre perfecte de Marc que va rematar a la xarxa Guerrero.

Fins al final de el partit, el control va ser dels locals que tot just van passar dificultats i van brindar un bon partit als aficionats que van estar al camp d'Esports municipal.

alineacions

CD Xàbia: Edu, Ayoze, Cristian, Paolo, Aldo, Álvaro López (Panucci, 75 '), Ramis, Ferran, Marc (Álvaro Bernáldez, 61'), César (Renzo, 63 ') i Guerrero (Rubén, 73').

CD Enguera: Óscar Muñoz, Óscar Rei (Zhizco, 45 ', Camarasa, José Enrique, Ángel, Borja García
(Revert, 45 '), Juan López (Cabrera, 61'), Raúl Gómez, Miguel Fabra, Isma Serrano (Landete, 65 ') i
Alberto Simón.

gols. 1-0. Minut 17. Guerrero. 1-1, minut 28, Alberto Simón. 2-1, minut 30, Ramis. 3-1,
minut 60, Guerrero.

àrbitre: Alejandro Serna Vázquez, va amonestar als locals Marc i Ferrán i al visitant Raúl
Gómez. No va xiular dos penals a l'àrea visitant per mans de dos defensors.