El CD Xàbia comença l'any amb victòria davant l'Olleria CF

14 de gener de 2019 - 09: 17

L'any nou comença amb victòria del CD Xàbia davant d'un corretjós Olleria. La vesprada no podia començar millor, ja que aviat els locals es van avançar al marcador en una excel·lent jugada de Palau per l'esquerra. El seu centre el va rematar Lucas avançant-se a la eixida del porter.

A aquesta jugada li van seguir uns minuts disputats pels dos equips però amb escasses arribades amb perill a les respectives porteries. Avançada la primera part, Palau va van tindre l'ocasió per posar el 2-0, però en el mà a mà amb el porter, li va endevinar el tir i va desviar la pilota. L'única ocasió visitant, a la eixida d'un córner en una pilota rebutjada a la frontal de l'àrea que Javi tira desviat, els locals van van tindre una altra clara ocasió en els minuts finals en una jugada ben trenada de tota la davantera, va rematar Salom i el seu tir el va desviar Kevin. Pau, que tenia la porteria buida no va poder concretar.

La segona part va començar amb domini local que aviat va poder van tindre efecte en el marcador. Lucas va rematar un centre d'Aldo, però el seu tir va eixir lleugerament desviat. En la jugada següent els locals van sentenciar el partit. Palau va disputar una pilota fora de l'àrea i el va cedir a Lucas, que amb l'esquerra va batre a Kevin per segona vegada.

Fins al final, amb un Olleria obert, les contres locals van ser perilloses. Ayoze davant de Kevin va llançar fora i en els últims minuts, Roberto es va anar dels seus marcadors per la banda esquerra i la seua passada de la mort no va arribar a la xarxa per la bona disposició defensiva del Olleria. Al final, comença l'any amb victòria local i amb bones sensacions d'un equip compacte i amb un assassí com és Lucas Bou que torna amb la punteria afinada.

alineacions

• CD Xàbia.
    Edu, Ayoze, Cristià, Paco, Michael (Favio, 78); Salóm (Roberto, 45), Marc, Ferran (Aldo, 52), Pau; Lucas Bou i Palau (Paolo, 70).
  • L'Olleria CF.
    Kevin, Marc, Pere (Ricardo, 86), Javi (Jordi, 69), Mario, Joni, Omar (Andreu, 82), Emilio, Darío (Manolo, 63), Rubén i Torró.
  • Gols. 1-0. Minut 5. Lucas Bou. 2-0. Minut 59. Lucas Bou.
  • Àrbitre. Pau de la Serna Álvarez, delegació de Benidorm, va amonestar als locals, Marc, Michael i Ayoze i al visitant Emilio.
  • Vesprada assolellada i fresca al municipal de Xàbia amb 300 espectadors.