El CD Xàbia va complir a Rafelcofer i seguix somiant amb la promoció d'ascens (0-5)

14 2019 abril - 13: 48

El CD Xàbia va complir amb el seu paper de favorit en la seua visita al camp "La Runa" de Rafelcofer on va derrotar a l'equip local per 0 a 5. Tres punts valuosos ja que permet que l'equip matalasser marxi de vacances de Setmana Santa amb opcions d'aconseguir la promoció d'ascens, tot i que no depèn de si mateix.

En el xoc disputat a Rafelcofer només hi va haver un equip que va eixir a per la victòria i aquest va ser el visitant. Els nois que dirigeix ​​Juan Carlos Signes van eixir amb les seues línies molt juntes i sobretot amb una línia de pressió molt avançada. Això va propiciar que el conjunt local amb prou feines li durés la pilota en el seu poder. El ritme del xoc el va marcar des del principi el combinat xabiero.

Amb prou feines es portaven 14 minuts de joc quan Fabio Osorio avançava a l'equip de la Marina Alta després d'un precís remat. Aquest gol li va venir genial a la formació de Signes, que va jugar amb molta més tranquil·litat i no va caure en l'ansietat. Malgrat van tindre alguna que una altra ocasió el marcador no es va moure arribant-se al descans amb el 0 a 1.

A la segona meitat, per evitar qualsevol enix, el CD Xàbia va eixir amb la mateixa intensitat amb què ho havia fet en la primera. A això es va unir que la condició física del seu rival va baixar molts punts pel que va fer la seua la trobada.

Al minut 56, va arribar el 0 a 2 en aquesta ocasió va ser Lucas Bou qui es va retrobar amb el gol. Aquest gol va deixar molt tocat al combinat local, que es va veure impotent per frenar el ràpid joc de imposar el CD Xàbia. Quatre minut després, de nou, Fabio Osorio va veure com la seua rematada es va colar a la porteria defensada per Tito.

Amb el 0 a 3, el partit pràcticament va quedar sentenciat, l'equip de Signes sense prémer massa es va mostrar molt superior a un rival que no va encertar a defensar les arribades dels seus rival.

L'entrenador xabiero, va optar per refrescar al seu equip i els que van eixir des de la banqueta ho van fer amb moltes ganes. El lateral Ayoze es va sumar a la festa golejadora en marcar el 0 a 4, al minut 64. El compte anotadora de la trobada la va tancar, Michael qui va anotar el 0 a 5 al minut 82. Amb aquest marcador va acabar un partit en què només hi va haver un equip, el CD Xàbia, sobre el terreny de joc.

A falta de quatre jornades la situació en el grup capdavanter no ha canviat, és a dir, el CD Xàbia seguix a tres punts de la tercera plaça que ocupa la UD Benigànim.