El CD Xàbia va complir amb el tràmit de guanyar a Sueca (0-3)

27 d'octubre de 2019 - 19: 35

El CD Xàbia va sumar la seua cinquena victòria de la temporada en vèncer al Sueca per 0 a 3 en el xoc disputat al camp Infantil. Era el favorit i els lleons van complir el tràmit de sumar un nou triomf que li permet situar-se al grup capdavanter de la classificació.

El Sueca va eixir a jugar de cara a un rival que ara per ara és molt superior i això va provocar que el CD Xàbia trobés molts buits per arribar amb relativa facilitat a l'àrea local. El joc profund dels visitants va provocar cert nerviosisme a la saga de l'equip de La Ribera.

Al minut 20, l'ariet Guerrero va aprofitar un dels primers pilotes que li van arribar per rematar amb certesa i batre el porter local, David. Un gol que va servir per alleugerir pressió entre els visitants que van seguir marcant el ritme del partit sense donar opcions a que el seu rival entrés en el partit.

Els locals van buscar anivellar el joc però Adrián Ramis els va tornar a la crua realitat quan a falta de 2 minuts per arribar al descans va sentenciar el xoc aconseguint el 0 a 2. Aquest gol sí que va fer efecte en la moral dels jugadors que dirigeix ​​Darío Blasco.

L'equip a càrrec de Juan Carlos Signes va tornar al camp amb la idea clara d'aguantar l'empenta inicial amb el qual va eixir el Sueca. Un esforç local que es va trobar amb el dur revés que va suposar el 0 a 3; una diana que va marcar Panucci, inaugurant el seu caseller de Lliga d'aquesta temporada.

Amb aquesta clara avantatge, l'equip de la Marina Alta es va limitar a manvan tindre al seu rival lluny de la seua àrea. Els locals, amb molta empenta però amb poc futbol, ​​tot just va inquietar la porteria defensada per Edu Samblás. Es va arribar al final del partit amb la victòria clara per a l'equip que va demostrar van tindre més qualitat sobre el camp, el CD Xàbia.

Una victòria que col·loca els lleons a la part alta de la classificació abans de rebre en la propera jornada a l'Alcàsser, un altre dels equips de la zona baixa de la classificació que lluita per la permanència. La lògica fa donar a l'equip de Signes com a favorit per sumar la seua tercera victòria consecutiva.