El CC Mussols Xàbia Bikers va ser segon per equips en la 'Volta BTT La Marina'

11 d'octubre de 2018 - 06: 56

Excel·lent resultat del club ciclista Mussols Xàbia Bikers a la primera edició de la Volta BTT la Marina celebrada el passat cap de setmana, 6 i 7 d'octubre. Els bons resultats obtinguts pels seus ciclistes van fer pujar el club a la segona posició del podi, en la classificació per equips.

Una prova per etapes pionera a la comarca, dividida en dos dies on es van recórrer 40 quilòmetres amb 1.100 metres de desnivell positiu en la primera etapa i 40 quilòmetres i 870 metres de desnivell en la segona per les localitats i muntanyes d'Orba, Benidoleig, La Vall de Laguar i Xaló.

excel·lents resultats

Amb la participació de 14 membres del CC Mussols Xàbia Bikers Club, sent dels més nombrosos que van participar. Cal destacar l'actuació i resultats de Juanjo Noguera Font, que va pujar al podi en acabar tercer de la general a la categoria M50, que sumat a la quarta posició de Juanvi Fliquete en la mateixa categoria, la 6 ° i 9 ° posició respectivament de Sebastián Osacar i Josevi Mari Bisquert en M40 i la 11 ° posició de Roberto Docampo en M30, que a més va ser el més ràpid del club amb un temps total de 4: 14 hores, van aconseguir fer pujar al club al segon lloc del calaix per equips.

Els membres del Xàbia Bikers van mostrar la seua satisfacció i orgull per l'actuació de tot el grup i el van agrair el suport i els ànims dels familiars i companys que estaven animant.