El CB Joventut Xàbia no va poder frenar a el líder CB Alberic (52-78)

28 de novembre de 2019 - 13: 27

El conjunt sènior masculí del CB Joventut Xàbia no va poder frenar a el líder, CB Alberic davant el qual va caure per 52 a 78, en el xoc disputat al pavelló Miquel Buigues. Una derrota massa voluminosa que no reflecteix el que ha passat sobre la pista de joc.

Els-negres van estar dins de el partit fins arribar als últims sis minuts de partit. En aquesta recta final van cometre massa errors, no forçats, que van ser aprofitats pels valencians per obrir bretxa en el marcador.

Els valencians van mostrar el seu enorme potencial en el joc exterior anotant amb molta facilitat, triples. Un alt percentatge els va portar a guanyar el primer parcial per 11 a 20. Els locals van elevar el seu ritme de joc en el segon quart tenint encert en els llançaments exteriors. Amb l'anotació de 4 triples seguits, els locals es
van ficar en el partit. Van reaccionar bé els visitants i van aconseguir anar-se'n amb 6 punts d'avantatge a la mitja part, 32-38.

Després del descans, els verd-van buscar frenar el joc ofensiu del seu rival, tot i que no ho van aconseguir. Els valencians van mostrar la seua superioritat física sota els taulers i van aconseguir obrir bretxa en el marcador. La tímida reacció que hi va haver per part de l'equip que dirigeix Óscar Majordom va aconseguir acabar el quart amb un tempteig de 44 a 54.

En els últims deu minuts, l'esforç pas factura als locals, que van passar d'estar a onze punts per sota a falta de sis minuts, a veure sobrepassats pel major encert del seu rival que se'n va anar amb un parcial de 0 a 17.

A la fi de el temps reglamentari, el marcador va assenyalar un 52 a 78, que va ser un càstig massa ampliar per als mèrits realitzats pels nois de el CB Joventut Xàbia.