El CD Xàbia va poder golejar i va acabar patint davant la UD Canals (2-1)

03 de febrer de 2020 - 07: 51

El partit disputat a la matinal de diumenge entre el CD Xàbia i la UD Canals, davant de nombrós públic, va finalitzar amb el marcador 2-1 a favor dels locals. El partit va començar amb domini altern i amb els dos equips que volien manar al mig del camp.

La primera ocasió local va ser el primer gol, obra d'una jugada d'Álvaro López, que es queda sol davant el porter visitant Eric i cedeix la pilota a Guerrero que només l'ha d'empènyer a la xarxa. A partir del gol, els visitants es van estirar però sense perill a la porteria d'Edu Samblás.

Els locals van ser els que van disposar d'una altra clara ocasió en una badada defensiva visitant que Álvaro va llançar molt forçat en vaselina i la pilota va eixir junt al pal. Amb aquesta jugada es va arribar al descans.

A la segona part van ser els locals els que van aconseguir controlar el partit. Un córner llançat per César al segon pal, que va ser rematat per Álvaro Bernáldez, va suposar el 2-0 per als locals. A partir d'aquest gol, el Canals es va obrir i el Xàbia a la contra va poder sentenciar el partit.

Primer en una gran jugada d'Álvaro López que se'n va anar dels seus marcadors i des de dins de l'àrea va rematar, però un defensa va salvar el gol, eren els millors minuts locals. Guerrero se'n va anar per la dreta i quan entrava a l'àrea va llançar un potent xut que Eric va desviar a córner. Una altra jugada similar va passar a les botes d'Álvaro Bernáldez que va van tindre el mateix destí enviant Eric la pilota a córner.

Tant perdonar, a la primera ocasió visitant, l'àrbitre decreta penal, a la eixida d'un córner en unes suposades mans d'Ayoze. El tira Edu López i Edu Samblás desvia amb els peus però la pilota s'allotja a la xarxa. Era el minut 75 i es començaven a veure fantasmes al municipal de Xàbia. Tres minuts més tard, el col·legiat Rafael Toledo, expulsa el visitant Gabi per dues targetes grogues. Els locals van van tindre una altra clara ocasió als peus de Cristian però el seu disparar, des de dins de l'àrea, se'n va anar per sobre del travesser.

Cal destacar també una jugada d'Álvaro López al minut 50. Se n'havia anat del marcador i va ser Juanjo qui el va “caçar” per darrere, sense disputar la pilota, quan tothom esperava la roja. L'àrbitre, Rafael Toledo, sorprenentment només el va amonestar davant la indignació de la parròquia local.

Els darrers minuts van ser un vull i no puc dels visitants que ja no van arribar amb perill davant la porteria d'Edu Samblás.

fitxa tècnica

CD Xàbia. Edu Samblás, Ayoze, Cristian, Paco, Aldo, Cèsar (Roberto, 61'), Ferran Molina, Pau
Soliveres (Paolo, 91'), Álvaro López; Álvaro Bernáldez (Renzo, 85') i Guerrero (Ramis, 74').

UD Canals. Eric, Xavi, Abdó, Gabi, Pepe (Juanjo, 17'), Martín, Edu López, Borja Borredà, Jordi
(Salva, 80') Josep (Manel, 55') i Mora (Zaan, 62').

gols. 1-0, minut 9, Guerrer. 2-0, minut 52, Álvaro Bernáldez. 2-1, minut 75, Edu López de
penal.

àrbitre. Rafael Toledo, Alejandro Navarro i Álvaro González, van amonestar Paco, Ferrán i Edu
Samblàs pels locals ia Mora, Juanjo, Salva, Xavi ia l'ajudant del tècnic visitant, Marcos Soriano pels visitants. Va expulsar Gabi per dues grogues.