L'atleta xabiero Nasio Cardona guanya la Marató de Borriol

13 de juny de 2018 - 07: 44

Nasio Cardona no es perd ni una competició. Després d'aterrar de Nova York, l'atleta xabiero va participar en la Marató de Borriol on va aconseguir quedar primer en una prova de gran fons per muntanya amb un terreny molt tècnic.

21 km de distància en 1: 53: 25. Aquest va ser el temps que va marcar Nasio en passar per la línia de meta després de fer un recorregut amb desnivell acumulat de 2.400 metres i desnivell positiu de 1.200 metres. Cardona, que va participar amb l'equip Lurbel Team va van tindre un ritme de 5: 24 al km. En segon lloc va quedar Aleix Solé, amb un temps de 1: 59: 04 i en tercer lloc, Miguel Ángel Aparicio, amb un registre de 2: 00: 52.

La cursa va transcórrer en un 70% per sendes, 1 20% en camí forestal i 10% en asfalt.