L'atleta de l'Llebeig, Eduardo Vallès, va participar en la dura prova de l'Ultra Trail UTES Espadà

06 de març de 2020 - 18: 30

El passat 29 de febrer va van tindre lloc una de les proves més dures de Trail però alhora belles. Es tracta de la Ultra Trail UTES de la Serra d'Espadà. Una prova que s'inicia de nit realitzant una espectacular eixida des de l'interior de Coves de Sant Josep i en la qual els participants s'enfronten a 79 quilòmetres de recorregut amb un desnivell positiu de 5.200 metres i comprèn un total de 9 pujades.

La cursa va comptar amb prop de 80 participants entre els quals es trobava un atleta de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia, Eduardo Vallès. Vallès va acabar la prova en 15 hores 56 minuts, quedant així en la 34a posició de la classificació general d'absolut.

Una experiència que assenyala Eduardo com "Molt bona". Per l'atleta de club de Xàbia, aquesta ha estat la primera vegada que realitzava una prova amb gran part de l'recorregut nocturn (7,5h) "I m'ha agradat molt. El recorregut de la cursa és espectacular amb la eixida de l'interior de la cova i per la bellesa de la serra". Amb els punts aconseguits en aquest Trail, Vallès es prepara ara per a la prova de la Vall d'Aran.