L'aleví femení va ser l'únic que va guanyar en el si del CB Joventut Xàbia

22 de febrer de 2019 - 11: 59

Bon partit i victòria per a l'equip entrenat per Miriam Monfort davant el Dénia Bàsquet 'A', a què va vèncer per 53 a 26. Aquest va ser el primer partit en què l'equip aleví femení comptava amb dotze jugadores, després de la incorporació de noves jugadores les últimes setmanes.

El partit va començar amb nervis i ganes, raó per la qual es van veure algunes fallades en col·locació defensiva al principi, però aviat van ser solucionats i, amb l'agressivitat que els caracteritza van aconseguir els primers avantatges en el marcador i, el que és més important, anotant les cinc jugadores en pista. El parcial va acabar amb un 17-4.

En el segon període i després canvi complet de quintet, va passar una cosa molt semblant al període d'abans: agressivitat defensiva, robatoris de pilota i bon treball amb passades per trobar tirs a cistella. Van tornar a anotar les cinc jugadores per al parcial aquesta vegada de 14-2. En els minuts abans del descans, les xabieras van començar a defensar des de mig camp pel que va baixar el seu rendiment ofensiu, però van seguir ben col·locades per arribar al descans 39-10.

A la segona part, el partit es va igualar molt, les verdinegras van cometre l'error de relaxar-se després la diferència en el marcador. No obstant això, els va venir bé també rebre cistelles i intentar entre totes defensar les jugadores rivals, veient-se fins i tot algun intercanvi de defensa i ajuda realitzades de forma espontània. Es van repartir minuts entre les dotze, jugant totes el mateix temps. Al final, una victòria molt folgada que va reflectir la superioritat que hi va haver a la pista de joc.

El proper cap de setmana, l'equip es desplaça a Pedreguer per jugar un partit amistós davant el seu equip aleví femení. Felicitar Rebbeca Mcfield pel seu debut en el món del bàsquet en aquest partit.