Eduardo Monfort i Víctor Froilán van participar en el Nacional de Duatló de llarga distància

27 de febrer de 2014 - 00: 01

L'atleta xabienc, Eduardo Monfort del Tri-Llebeig Xàbia, junt al gatero, Víctor Froilán el CA Xàtiva van ser els representants comarcals al Campionat d'Espanya de Duatló de llarga distància. Una prova que es va celebrar a Oriola i que va congregar més de 360 duatletes.

Tots dos van participar a la modalitat de fraccions d'edat. Eduardo Monfort ho va fer en la categoria de 25 a 29 anys, on va acabar a la setena plaça. El seu temps total després de cobrir els tres segments de la cursa va ser de 4 hores, 39 minuts i 49 segons.

En el primer segment de cursa a píe amb un recorregut de 16.400 metres va acabar en la sisena plaça. En el segon segment de bicicleta de 66 Quilòmetres va ser el vuitè i en el tercer segment de 8.200 de carrera a píe va ser el desè.

Mentre que Víctor Froilán va participar en la categoria de 30 a 34 anys, on ocupo finalment el lloc desè tercer, amb un temps total de 4 hores, 2 minuts i 47 segons. Víctor va començar bé la prova ja que va ser novè en el primer segment. El pitjor per a ell va arribar en el segment de bicicleta ja que va baixar fins al lloc 14 i en el tercer segment no va poder recuperar, ja que va entrar en el lloc 14.