Dues victòries consecutives del Cadet del Joventut li col·loquen segon en la classificació

06 de febrer de 2013 - 00: 00

Jornada amb pocs partits per als equips de l'escola del Joventut Xàbia, En què només el cadet masculí "A" va aconseguir la victòria, en aquest cas 2, ja que va disputar partits dijous a Pego i dissabte a Ondara.
L'altre equip que va jugar va ser el cadet femení, que va perdre en un dur partit a la pista del Benidorm (56-46).

Fàcil victòria dels jugadors entrenats per Óscar Majordom, A la pista del Pego (45-75) en el seu primer partit dels dos que va disputar.

El partit va començar des del primer segon amb un domini aclaparador per part dels de Xàbia, que en cap moment van deixar que els locals poguessin avançar metres a la pista amb facilitat. El primer quart va acabar amb 9 a 25 al marcador.

En el segon quart la relaxació va aparèixer en els xabiencs, que van jugar un dels pitjors de tota la temporada. El Pego va guanyar el quart per 14-8, arribant al descans amb un 23-33.

Després del pas pels vestidors l'actitud canvi en els nois del Joventut, deixant que els pegolins només anotessin 5 punts. El resultat a la conclusió d'aquest quart va ser rotund, 28-55.

L'últim període va servir perquè tots els jugadors xabiencs disputessin minuts i d'opcions d'anotar cistelles només van guanyar el quart per 3 punts, 17-20, arribant al final del partit amb un contundent 45-75.

El segon partit per als nois de Majordom va ser a Ondara, on també van guanyar de forma molt clara, (47-74).
Un atac sòlid, una bona circulació de pilota i una grandíssima defensa individual, van permetre que les distàncies en el marcador augmentessin clarament pels de Xàbia, que van arribar al final del primer quart amb un clar 6-20 al seu favor.

En el segon quart els xavals van oferir els 20 millors minuts de tota la temporada. El conjunt local no va trobar la manera de poder trencar la defensa visitant, que intercanviava individual amb una zona pressionant 1-3-1. Al descans el resultat va ser contundent, 13-36.

Al tercer quart, l'Ondara va augmentar el seu nivell d'encert, gràcies també a la baixada defensiu dels de Xàbia, El parcial del quart va ser favorable per als visitants per 16-19, i el resultat global (29-55).

En l'últim quart del partit els nois de Xàbia van vèncer també per un punt, 18-19, deixant el resultat final del partit en un clar 47-74.