Dos gols a pilota parada li van donar el triomf a la Nucia CF a Xàbia (0-2)

05 d'agost de 2019 - 00: 48

Després de l'acte de presentació de la primera plantilla de l' CD Xàbia es va disputar el partit amistós entre l'equip local i La Nucia CF, que de la mà de l'tècnic César Ferrando, militarà a la Segona Divisió 'B'.

El xoc, arbitrat per Alejandro Chaves, amb López Cano i l'àrbitre de Xàbia, Miquel Esteve, que acaba de pujar a Segona Regional i assistent en la categoria de Preferent, va caure del costat de l'equip de la Marina Baixa gràcies a dos gols aconseguits a pilota parada ja avançada la segona meitat.

Del partit destacar que va ser entretingut amb un equip com La Nucia CF, que enguany estrena un bloc de jugadors pràcticament nou. En la seua visita al camp municipal de Xàbia vi amb tot l'equip i alguns jugadors de l'equip filial.

Per part dels locals, Juan Carlos Signes va posar un onze en la primera part i després del descans van jugar la resta de jugadors.

La trobada va començar igualat amb molt joc al centre del camp i amb poques arribades a les porteries. La primera ocasió de gol la van van tindre els locals en les botes de Ramis, que des de fora de l'àrea va estavellar la pilota al travesser. Els visitants es van estirar en els últims minuts d'aquesta primera part i van van tindre dues clares ocasions d'encertar, però van ser neutralitzades per Edu, que va estar sensacional els minuts que va jugar. Al descans es va arribar amb el marcador inicial.

A la segona part, el domini va passar a ser visitant i en una jugada per la banda dreta va tornar a lluir-se Edu, desviant un xut a boca de canó. Va seguir insistint La Nucia i va van tindre el premi del gol en una rematada de Miquel Solís que res va poder fer el porter, en Josep, que havia substituït Edu.

En els minuts finals, a la eixida d'un córner, va ser Fernández qui va posar el 0-2 definitiu. Els locals amb prou feines van inquietar l'àrea visitant quedant seus homes d'avantguarda bastant desatès.

Es nota que l'afició xabiera està il·lusionada amb el projecte esporteu que s'ha plantejat per a aquesta temporada. Això va quedar reflectit en una grada que, en la seua meitat, va presentar un ple absolut. L'altra part de la grada descoberta també va comptar amb un bon nombre de seguidors que no van voler perdre aquesta trobada.

Per part del CD Xàbia van jugar d'inici: Edu, Ayoze, Cristian, Paolo, Aldo, Marc, Alvarito, Ramis, Renzo, Álvaro i Guerrero. A la segona part també van jugar Josep, Ferran, Panucci, Mourad, Javi Bas, Pau, Roberto, César i Alex.