Domini xabiero amb els triomfs de Moha Rida i Cristina Roselló a la 'XVII Cursa de Teulada'

15 de maig de 2019 - 13: 11

La 'XVII Cursa Popular a Teulada' va estar dominada pels atletes xabieros, de fet, en homes, Moha Rida Younes, de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia va ser el guanyador amb una marca de 33.24 i en dones la guanyadora va ser Cristina Roselló, Del Club Atletisme Publidom, que va emprar un temps de 40.12 a recórrer els 10 quilòmetres del traçat.

Va ser una cursa semblant a les anteriors on els polsos entre els atletes del Club Atletisme Llebeig, Dénia Corre i Club Atletisme Gandia va ser total. Ells són els que es col·loquen al comandament de la prova i posteriorment, quan els quilòmetres avancen es van succeint els diferents atacs.

Moha Rida Younes va tornar a demostrar el seu gran nivell i sobretot, el gran final que posseeix. Va aguantar perfectament a Juanra Pous. L'atleta d'Oliva, Pous va ser segon en meta amb una marca de 33.37 i José Manuel García Barragán, del Club Atletisme Llebeig, va ser el tercer amb un temps de 33.47.

En dones, Cristina Roselló va controlar molt bé la cursa i va entrar clarament destacada pel que fa a la segona classificada que va ser Ann Selby, del Club Atletisme El Far de Cullera amb 42.55. La tercera classificada va ser Nathalia Ayala, del Club Atletisme Publidom, amb un registre de 43.04.

A falta de quatre proves per arribar al final del XXIII Circuit a Peu Marina Alta, a la
classificació absoluta de dones, mana Rosa Maria Lara del Club Atletisme Gata amb 11.169 punts. En homes, el líder és Youssef Ahatach, del Dénia Corre, amb 11.189 punts.

La propera prova és el dissabte 18 de maig a Pedreguer on es va a disputar la XXVIII Cursa Popular.