Domini dels atletes xabieros a la 'XXII Volta Popular a Gata'

25 de març de 2019 - 12: 37

Els atletes de Xàbia van ser els protagonistes en la 'XXII Volta Popular a Gata'. En la classificació absoluta van copar els primers llocs tant en dones com en homes. La prova organitzada amb total perfecció per part del Club Atletisme Gata va van tindre un traçat de 9.600 metres.

La participació estimada pels propis organitzadors va fregar els 1.200 atletes que van gaudir d'un matí molt agradable, van van tindre sol i una temperatura ideal per córrer sense excessiva calor. Igual que en les anteriors proves del Circuit a Peu Marina Alta es va formar un grup capdavanter on va destacar el mà a mà entre els atletes del Club Atletisme Llebeig Xàbia amb els del Club Atletisme Gandia.

Enmig d'aquesta interessant disputa estava Youssef Ahatach, el xabiero que corre pel Dénia Corre que va estar atent i va llegir perfectament la prova per plantar-junt en solitari a la línia de meta. El seu temps va ser de 30: 10, per darrere va arribar José Manuel García Barragán, del Club Atletisme Llebeig Xàbia, que va entrar a 7 segons i la tercera plaça va ser per a Felipe Fayos del Club Atletisme Gandia amb un registre de 32: 34.

En dones, el domini va tornar a ser indiscutiblement per Mª Isabel Ferrer, Del Club Atletisme Llebeig, que va ser la millor, amb una marca de 35: 24. La segona plaça va ser per a una altra xabiera, Cristina Roselló, Del Club Atletisme Publidom, amb un temps de 37: 42. El tercer lloc va ser per Andrea Abad, del Club Atletisme Publidom amb un registre de 38: 03.

Després d'haver-se disputat tres carreres, els líders del Circuit a Peu són: José Manuel García Barragán i Mª Isabel Ferrer, ambdós del Club Atletisme Llebeig Xàbia.

La propera prova del Circuit a Peu Marina Alta serà la XIII Volta a Peu al Verger, Diumenge 31 a les 10 hores.