Doble triomf per a les fèmines del Club Handbol Xàbia

15 de novembre de 2018 - 06: 59

El conjunt cadet femení del Club Handbol Xàbia es va imposar per 22 a 21, a l'Hispanitas Petrer en un xoc que va van tindre un final no apte per a cardíacs.

Després de les dues derrotes anteriors era molt important guanyar aquest partit disputat al pavelló de Gata de Gorgos. Va començar molt bé per a les xabieras, que jugant un handbol fàcil buscant situacions clares de gol, no van trigar a desenganxar-se en el marcador.

Van prendre una còmoda renda de sis gols, però el cansament va tornar a ser important en el desenvolupament del partit i les de Petrer van aconseguir reduir les diferències arribant al final de la primera part amb un 13-10 favorable a les de Xàbia.

La segona part va començar amb un equip visitant amb les idees molt clares, i amb molta força, arribant a posar-se per davant en el marcador. Aquesta vegada, les locals no van abaixar els braços i encara que amb un plantilla molt curta, cosa que no permet van tindre descansos, van aconseguir una victòria agònica.

En l'últim atac es va perdre la pilota per un passiu i se li va donar l'oportunitat a les locals d'aconseguir un punt, però una bona defensa va provocar que la jugadora visitant, no poguera van tindre una opció clara de llançament guanyant el Club Handbol Xàbia per un ajustat 22-21.

És clar triomf de l'equip juvenil femení a El Pinós

Les noies que dirigeix Pep Ferro va aconseguir un folgat triomf a l'imposar-se al CB El Pinós per 6 a 38.

Partit sense història, tal com reflecteix el marcador, en el qual es va aprofitar per fer algunes proves i donar minuts a totes les jugadores. Les visitants van eixir amb una defensa molt intensa que va provocar pèrdues de pilota de les locals, i llançaments amb moltíssima oposició, arribant al descans amb un 1-18.

La segona part, va seguir amb la mateixa tònica, fins a aconseguir un clar 6-38, a causa de les transicions ràpides de les visitants i una certa relaxació defensiva.