Doble triomf per al Junior del Joventut Xàbia davant Ondara i Algemesí

14 de febrer de 2013 - 00: 00

El Joventut Xàbia es va imposar al CB. Ondara per 38 a 56. Els nois de Xàbia van començar molt ficats en el partit, la qual cosa es va traduir en una gran defensa. En atac l'equip va començar molt espès. El seu tècnic Oscar Majordom va sol·licitar un temps mort per activar un poc més als seus jugadors. Després d'aquest, el parcial fins al final del quart va ser de 2-12 favorable als del Joventut, que van deixar el marcador en un prometedor 6-16.

Després en l'inici del segon quart, els de Xàbia van continuar amb el seu bon treball defensiu que va impedir que Ondara aconseguís anotar fàcil. Gràcies a això el resultat del quart va ser de 7-18 favorable als visitants, deixant el partit sentenciat al descans, al qual es va arribar amb un clar 13-34.

Poca història va van tindre la segona part, amb el Xàbia controlant el joc, marcador i el temps arribant-se al final del partit amb el resultat de 38-56.

En el segon partit jugat pels juniors del Joventut van derrotar a Algemesí per 61 a 57. Els jugadors de Xàbia van eixir concentradíssims a la pista, i des del primer segon de joc van deixar clar al Algemesí que si volien guanyar anaven a haver de suar molt.

El bon treball defensiu va ser una de les peces claus per a la victòria. En concloure el primer quart el resultat va ser de 24-17 favorable al Joventut, que havia aconseguit guanyar el primer partit dels quatre a jugar.
Els de Majordom van seguir amb la mateixa intensitat durant el segon quart- Gràcies a això també es va guanyar amb un resultat de 15-9, el que deixava el marcador al descans en un clar 39-26 per als de Xàbia.

No es va abaixar els braços després de la volta a la pista, tot el contrari. Es va augmentar la diferència fins a la màxima del partit, 16 punts (48-32) en el minut 27 del partit. Però a partir d'aquest moment el conjunt visitant amb seguir un parcial de 2-10. Acabant el quart amb el resultat de 50-42 per als de Xàbia.

Els nervis, la pressió de Algemesí, la por a guanyar i la mala actuació arbitral amb decisions injustes, va permetre que tot l'esforç local i l'avantatge obtingut durant 30 minuts es diluís preocupantment, arribant fins i tot el Algemesí a col·locar-se per davant per primera i única vegada en el partit en el minut 38 (54-56).

Un temps mort local va permetre als de Xàbia respirar i veure que el partit estava a prop a falta de dos minuts, i que no es podien rendir en aquest moment, ia base de coratge, entrega, defensa, lluita i cor, van aconseguir recuperar l'avantatge en el marcador i només van permetre 1 punt al rival en aquests 2 últims minuts d'infart, en què el parcial 7-1 va ser definitiu per aconseguir la victòria més important de la temporada per un ajustat 61-57.

Per part del Joventut Xàbia van jugar i van anotar: Lucas, Benja (10), Álvaro, Nico (2), Juanma, Hicham (11), Campillo (25), Krish (2), Pepe (3) i Sergio Nau (8) .