Destaca actuació del Club Atletisme Llebeig Xàbia en la Volta a peu de Pego

05 de maig de 2015 - 12: 45

El Club Atletisme Llebeig va tornar a brillar amb llum pròpia en la "XXXIII Volta a Peu a Pego", Sisena prova puntuable per al"Circuit a Peu Marina Alta". La prova va resultar molt dura per als més de 1.200 participants que a més de van tindre un recorregut de 10 km., Van van tindre com a convidat d'excepció la forta calor.

Mª Isabel Ferrer i Juanjo Vallés a Pego

Amb una temperatura que va fregar els 30 graus van prendre la eixida de la prova reina amb un retard de mitja hora que tots els participants van agrair. En homes el guanyador de la cursa va ser, Sam Valgaeren, atleta que no és habitual en aquest tipus de proves. El seu registre en meta va ser de 32: 38. La segona plaça va ser per a Félix Pont i el tercer va ser Juan Antonio Fernández. El millor del club xabienc va ser José Manuel García que va ser quart.

En dones, Mª Isabel Ferrer seguix sent la millor, va guanyar amb total autoritat i seguix invicta al Circuit. El seu temps en meta va ser de 39: 59. La segona plaça va ser per a, Mónica Mahiques i el tercer lloc va ser per a una altra xabienc, Irene Bolufer.

A més d'aquests atletes també van pujar al pòdium, Carmen Bolufer que va ser la primera a Juvenil i en aquesta categoria, Nizar Lakhifi va ser segon. Ignacio Cardona va ser el millor en Veterans A i Víctor Fernández ho va ser en Veterans B.

En les curses de les categories inferiors també hi va haver un gran protagonista dels xavals de l'Escola del Llebeig. Aina Olivares va guanyar a Barrufets, David Fornés va ser tercer en Pre-Benjamí, Melany Giraldo va ser tercera en Benjamí.

En la categoria Benjamí el millor va ser Jesús Benavent sent el seu company del Llebeig, Carlos González el segon. Carme Espinós va ser tercera en Aleví, mentre que Maria Colomer va ser tercera en Infantil.