Derrota per al Joventut Xàbia Zonal davant el CB. Terralfás per 54-62

21 de febrer de 2014 - 00: 01

El partit que es va disputar al pavelló Miquel Buigues, Es va iniciar amb una igualtat absoluta per part dels dos equips. Només en l'últim minut els locals van aconseguir una renda de quatre punt. Es va arribar al final del primer acte amb 16 a 12.

El segon parcial va ser un calc del primer, forta defensa local, que l'equip visitant només va saber atacar-la, fent un contra un, després de canvis defensius. Aquesta variant tàctica simpre els deixo en superioritat física. En aquest quart, es van repetir els guarismes a l'electrònic, 16-12. Al descans es va arribar amb un tempteig de 32-24.

En l'inici del tercer temps, un canvi defensiu a zona per part dels visitants va marcar el desenvolupament del partit definitivament. Els locals van ser incapaços d'atacar amb claredat. El quart va ser horrorós per als interessos locals, rebent un parcial de 8-24, que li va donar avantatge al CB. Terralfás.

El Joventut Xàbia va iniciar l'últim quart amb un desavantatge de 8 punts. L'equip visitant es va trobar molt còmode amb aquesta defensa. Tot i que la circulació de pilota va ser bona en l'atac local, l'encert en el tir, condemno a l'equip de Toni Díaz. Al final del xoc es va arribar amb un tempteig de 54 a 62.

Dissabte l'equip es mesura al Dénia Bàsquet en un partit que es presumeix igualat donat que tots dos equips es troben parells en la classificació.