Derrota del Joventut Xàbia femení davant les seues veïnes del Dénia Bàsquet (43-68)

21 de març de 2014 - 00: 01

El conjunt sènior femení del Joventut Xàbia va perdre en el seu duel davant el Dénia Bàsquet per 43 a 68 en un partit disputat al pavelló Migue Buigues.

Va ser un bon partit de les noies entrenades per Irene Buigues que van van tindre com a únic objectiu millorar el resultat i les sensacions tingudes en el nefast partit d'anada on van perdre clarament per 76 a 25.

En el primer període van eixir amb moltes ganes i concentració. Aviat les visitants van demostrar la seua superioritat amb un 0-8 al minut cinc. Es pas després a un intercanvi de cistelles, acabant el quart amb 11 a 18.

En el segon parcial tot va ser diferent. Les deniers van elevar el nivell defensiu i les locals relaxades van tornar a repetir els errors comesos en altres partits. No van aconseguir anotar i van perdre moltes pilotes per culpa dels nervis. Les visitants van aprofitar aquests regals per certificar el seu avantatge amb un gran parcial de 4-19, assegurant la seua victòria en arribar al descans amb una puntuació de 15-37.

En el tercer període les locals van intentar esmenar els errors comesos a la primera part. Van tornar a jugar de tu a tu a l'equip visitant. El joc va ser més aviat igualat encara que les denieres van seguir sent superiors, guanyant aquest parcial per 12-18.

En l'últim període, el Dénia Bàsquet es va relaxar davant el seu avantatge al marcador. Mentre que les locals van manvan tindre un bon joc, recobrant les bones sensacions a la pista. Va ser sens dubte el millor quart del partit. Van van tindre uns minuts de confusió, això va comportar pèrdues de pilota però van saber sobreposar-se i acabar el quart amb un parcial 16-13. Va ser l'únic quart que van poder guanyar i tot i que el marcador final va ser de 43-68, van aconseguir millorar la imatge davant un gran rival.