Derrota el CD Xàbia davant un gran rival com és la UD Canals (3-2)

23 de setembre de 2019 - 11: 05

Després de quatre jornades disputades, el CD Xàbia suma 6 punts i es troba situat a la vuitena plaça de la classificació, després de la seua derrota davant un gran equip com és la UD Canals, per 3 a 2.

El xoc, disputat al camp Quatre Camins, no va començar bé per a l'equip de la Marina Alta, ja que els locals en la seua primera aproximació a l'àrea van marcar el primer gol, obra de Vicente Campos que, des de fora de l'àrea, va enganxar un gran tret que va sorprendre el porter local.

Després d'encaixar el gol, la rèplica visitant va arribar amb un centre a l'àrea xicoteta que Panucci va rematar de cap, obligant el meta a ficar la mà i desviar a córner. Minuts més tard, una centrada des de la banda dreta a l'àrea local el remataria Guerrero i el colpejant la pilota a la mà d'un defensor local. El col·legiat, ben situat, no va dubtar i va assenyalar la pena màxima que posteriorment va transformar el mateix Guerrero, enganyant molt bé al porter local.

Al minut 24, un cop franc escorat a la dreta va ser llançat amb mestria per Edu López, que va aconseguir tornar al seu equip en el comandament del marcador.

Després d'encaixar el gol, el Xàbia va reaccionar bé i va seguir amb arribades amb perill sobre l'àrea local. En una d'elles, Panucci, en la línia de gol, va marcar, però l'assistent li va indicar al col·legiat que estava en posició de fora de joc.

Els jugadors es van anar als vestidors amb l'avantatge local per 2 a 1, però amb un Xàbia que podia clarament remuntar.

Amb prou feines es portaven jugats tres minuts de la segona meitat quan una centrada des de la dreta per part de Jordi Peiró, el va rematar amb un superb cop de cap Vicente Campos, marcant el 3 a 1.

El gol va deixar tocat l'equip de la Marina Alta i una altra falta a la vora de l'àrea xabienca va permetre que Edu López posés a prova el porter visitant, encara que en aquesta ocasió Edu Samblás va aconseguir rebutjar a córner una pilota enverinat.

El gol marcat per al Xàbia, per mediació de Ramis, va arribar ja en temps d'afegit, pel que de poc va servir. El partit va acabar amb triomf per al Canals per 3 a 2.