Desenes de medalles i títols aconseguixen els gimnastes del CD Montgó Xàbia al Campionat Autonòmic

23 de maig de 2023 - 19: 25

El pavelló de Natzaret del Cabanyal de València va acollir, aquest cap de setmana passat, el Campionat autonòmic de Gimnàstica Artística Masculina, Gimnàstica Artística Femenina, tant en categoria Base com Via Olímpica i Acrobàtica en base i absolut.

Les competicions van van tindre lloc dissabte i diumenge, sent dissabte el torn de dones i el diumenge dels nois. En aquestes proves van participar un gran nombre de gimnastes del Club Esporteu Montgó Xàbia, els qui van demostrar el seu gran potencial i van tornar a casa amb diverses medalles.

Resultats del grup femení

base 1: en aquesta categoria competien Teresa Martínez, Atenea Ceballos, Vera Buigues, Laura McMahon, Iris Boluda, Malena Roig, Millie Gardner, Laia Serra, Kylie van Meijel i Maia Campbell. Tot i que no van pujar a pòdium, les xicotetes van fer un gran paper.

base 2: en aquest grup competien Charlie Khylia, Kila Stuivenga i Valeriia Dehovtsova, destacant el tercer lloc, i per tant, medalla de bronze de Kila en salt i el segon lloc i medalla de plata en paral·leles de Valeria.

base 3: aquesta és la categoria més nombrosa amb un total de 50 gimnastes. Hi competien Irene Mata i Jill Van Meijel, que encara que no van aconseguir medalles, van millorar puntuacions respecte al campionat provincial.

base 4: van participar Edurne, Martin, Valeria Romera, Resa Stuivenga i Ruby Kitchen, aconseguint Valeria pujar a segona posició en salt i Ruby va aconseguir ser 2 en paral·leles, segona a barra, segona a terra; proclamant-se així Campiona autonòmica.

base 6: van participar Diana Muñoz i Liliana Penge que van aconseguir millorar els seus exercicis.

base 7: en aquesta categoria competeixen Estrella Gámez i Lola Mathews. estrella va aconseguir el or a barra, plata a terra i paral·leles i es va proclamar campiona autonòmica. Lola va obvan tindre or en paral·leles, or en salt i es va proclamar tercera autonòmica.

Via Olímpica 2: competien Laia Ivars i Lilly Amat, destacant el tercer lloc en salt de Lilly i per descomptat, medalla de bronze.

Via Olímpica 3: les gimnastes María Gámez i Paula Martin van defensar la seua estrena en via olímpica molt dignament. Tot i que no van aconseguir pujar a podi, seguixen treballant per al Campionat Nacional de Base que se celebrarà a Lanzarote del 21 al 25 de juny i el Nacional de base masculina i via olímpica femenina i masculina a Pamplona al mes de juliol.

Resultats de la categoria masculina

base 3: Jordi va obvan tindre el or en salt i Félix va ser quart autonòmic.

base 4: David or terra i salt, plata anelles i paral·leles i subcampió provincial.

Via Olímpica 1: Leo es va penjar la medalla de plata a terra, poltre i barra, bronze en anelles i subcampió autonòmic.

Via Olímpica 2: Eloy va obvan tindre la plata en barra i bronze a terra i salt. Hugo va van tindre or en poltre, bronze en barra i subcampió autonòmic. Joan or en barra i campió autonòmic.

Via Olímpica 6: Adrián va aconseguir or en poltre i barra, plata a terra, bronze en anelles i va ser tercer autonòmic.