David Ferrer amb un tennis d'alt nivell va derrotar a Pablo Carreño per un doble 6 / 4

18 d'agost de 2017 - 01: 48

El tennista de Xàbia ja està en els quarts de final del Màster 1000 de Cincinnati després de vèncer al seu company i amic, Pablo Carreño per 6 / 4 i 6 / 4, en un partit que va van tindre una durada de 1 hora i 16 minuts.

La quarta jornada d'aquest torneig que es disputa en pista dura ens va deixar una autèntica exhibició per part d'un David Ferrer que va desplegar un gran tennis. Una de les claus de la victòria del xabiero va estar en la seua forma de restar. Va saber contrarestar els serveis de la seua rival al qual li va trencar el servei per dues ocasions en la primera mànega. Carreño va aconseguir trencar-lo en una per la qual cosa el set va caure del costat de Ferrer.

En el segon set, el percentatge d'encerts en el servei de David Ferrer va augmentar i això va deixar sense opcions de trencar a Carreño. Per contra, el de Xàbia va trencar el servei del seu rival en el tercer joc, col·locant amb avantatge en el marcador per 2 a 1. Durant la resta de la màniga i malgrat que va cometre diverses dobles faltes, Ferrer va aconseguir manvan tindre el seu servei per guanyar la màniga i el partit.

Dominic Thiem pròxim rival de Ferrer

A l'tennista de Xàbia li espera a l'eliminatòria de quarts de final, Dominic Thiem, jugador austríac que és el cap de sèrie número tres del torneig. En l'únic enfrontament previ entre Ferrer i Thiem, la victòria va ser per a l'austríac en els quarts de final del Torneig de Rio de Janeiro per 6 / 3 i 6 / 2.

Dominic Thiem va arribar als quarts de final després de desfer d'Adrián Mannarino per un doble 7 / 6. L'austríac de 23 anys va van tindre un dur partit que es va allargar fins a les 2 hores i cinc minuts.