David Ferrer es mesura a Tommy Robredo en quarts de final de Roland Garros

03 de juny de 2013 - 10: 53

David Ferrer va atropellar el sud-africà Kevin Anderson per 6-3, 6-1, 6-1 en 1 hora i 45 minuts i es va classificar per a quarts de final de Roland Garros, el que garanteix un semifinalista espanyol ja que el seu rival serà Tommy Robredo, que va protagonitzar una nova remuntada després de perdre dos sets, la tercera consecutiva, una cosa que ningú havia aconseguit en un Grand Slam des de 1927.

El jugador de Xàbia, quart favorit, va ser com una piconadora davant d'un Anderson que va veure com la seua millor arma, el servei, s'estavellava contra un dels millors restadors del circuit. Ferrer semifinalista l'any passat, ha arribat a quarts de final sense perdre cap set.

El duel va van tindre poca història, tot i que va començar amb una doble falta de Ferrer, que des d'aquest moment gairebé es va mostrar irreprotxable.

Va trencar el servei del seu rival en la primera ocasió que va van tindre ia partir d'aquí es va imposar com una piconadora al seu rival, que amb prou feines va oposar resistència. Anderson no va disposar d'una bola de trencament fins al sisè joc del segon set i no la va aprofitar.

Ferrer té el balanç positiu contra qualsevol dels seus dos rivals a quarts de final. Almagro no l'ha guanyat en cap dels duels que han disputat, mentre que Robredo, que el va derrotar en dos dels vuit, no li venç des 2008.