David Ferrer s'enfrontarà a Pablo Carreño en els vuitens de l' 'Torneig de Cincinnati'

17 d'agost de 2017 - 00: 05

El Torneig de Cincinnati, Un màster 1000 s'assegura la presència d'un jugador espanyol en l'eliminatòria de quarts. A vuitens, el xabiero, David Ferrer, S'enfrontarà a Pablo Carreño. Ferrer va aconseguir el seu passi després de vèncer a Janko Tipsarevic per un marcador de 6 / 4, 6 / 7 i 6 / 1, després 2 hores i 25 minuts de joc.

El rival del jugador de Xàbia es va emprar a fons en les dues primeres mànegues, davant un rival que no va recolzar molt en el seu servei en el primer set. Els bons restes de David Ferrer van fer que trenqués el servei del seu adversari en tres ocasions. Ferrer no va estar fi amb el seu servei i per això li va costar guanyar la primera mànega.

La irregularitat en el joc del xabiero es va posar de manifest en el segon set que va caure del costat del jugador serbi. David Ferrer, que es va col·locar amb un clar avantatge de 5 a 2, no va saber tancar el set. Janko Tipsarevic va forçar el tie break que va caure de part seua.

En el set definitiu va ser David Ferrer qui va agafar el comandament en el joc i en el marcador davant un Tipsarevic que es va anar diluint en el seu joc. El seu percentatge de primers serveis va baixar molt i va cometre un gran nombre d'errors no forçats. La seua davallada en l'aspecte físic va ser una altra de les claus perquè Ferrer guanyés el set i el partit de forma còmoda ja que en mitja hora es va fer amb el tercer set.

Per la seua banda, Pablo Carreño va vèncer a Mischa Zverek per 6 / 3 i 7 / 6 i serà el rival del jugador de Xàbia, en un partit que promet molta igualtat.