Dani Cepa va ser el vencedor absolut de l' 'Circuit BTT Comarques Centrals'

14 de novembre de 2017 - 06: 56

Després d'un espectacular treball d'equip, Dani Cepa es va endur la general del Circuit BTT Comarques Centrals, Després de ser segon a la meta de Calp seguit de Saoro Moll, Adelino Moll y Tomàs Miralles. Alicia Margalejo va ser segona entre les dones. Bon resultat per Àlex Seguí, Óscar Mestre i David Santacreu.

Diumenge passat es va celebrar a Calp l'última prova puntuable del Circuit BTT Comarques Centrals que proclamaria als vencedors de cada categoria.

A aquesta última cita es va arribar Dani Cepa com a segon classificat absolut, amb un difícil però no impossible objectiu. Amb l'ajuda i treball dels seus companys, Dani va aconseguir creuar la línia de meta en segon lloc per darrere del guanyador, Jukka Vastaranta. Va ser el primer en la categoria Màster 40 aconseguint l'objectiu d'aconseguir el títol, després de la disputa de les set proves del Circuit BTT Comarques Centrals, En les localitats de Vilallonga, Llutxent, Xaló, Castelló de Rugat, Benigànim, Orba i Calp.

A més, en la prova de Calp la resta de l'equip va aconseguir magnífics resultats sent Saoro Moll, primer en categoria Elit, Adelino Moll va ser segon en Màster 30 i Tomàs Miralles va ser el millor en categoria Sub 23. Alícia Margalejo continuo en la seua línia i va finalitzar segona en Fémina aconseguint ser tercera a la general final.

Tant Àlex Seguí com Óscar Mestre van quallar una bona actuació acabant cinquè Màster 40 i sisè Elit respectivament. Pitjor fortuna per a David Santacreu que després d'uns problemes físics va aconseguir finalitzar com a vuitè Sub23.

D'aquesta manera, l'equip Xabia 's Bike-Visauto va posar el punt i final a la temporada 2017 i comença a treballar en la següent que vindrà carregada de novetats.