Quart triomf consecutiu del Junior de l'J. Xàbia en guanyar a Catarroja (53-68)

21 de febrer de 2013 - 00: 00

Seguix la ratxa de bon joc i resultats per al conjunt júnior masculí, entrenat per Óscar Majordom, Que en aquesta ocasió va vèncer a la pista de Catarroja al conjunt de Berenguer Dalmau (53-68).
Amb aquesta victòria, quarta consecutiva a l'inici de la 2ª volta de la competició, els del Joventut es consoliden en la quarta plaça de la classificació, amb un gran balanç de 10 victòries per 5 derrotes.

El partit se suposava complicat pel sistema zonal que empra el conjunt valencià. Però aquesta vegada els de Xàbia tenien ben apresa la lliçó, i gràcies al seu domini en el rebot, ràpides transicions i dos triples, van aconseguir obrir bretxa en el resultat (8-16). No obstant això diversos badades defensives en l'últim minut va permetre als locals reduir la diferència fins a un enganyós 14-16 al final del primer quart.

Els jugadors del Joventut van entendre que amb un poc més de concentració i més seguretat en el control de la pilota, podien trencar el partit, i això va semblar produir després d'un parcial de 4-14 en els cinc primers minuts d'aquest període. Però va ser un miratge, i els nois d'Òscar van disputar a la resta del període els pitjors minuts d'aquesta temporada amb una increïble i desesperant falta d'actitud, traduïda en constants pèrdues de pilota, desídia en defensa i precipitació, el que va permetre al conjunt del Berenguer arribar al descans amb opcions en el partit (27-34).

Després del pas pel vestidor i la corresponent bronca als seus jugadors, el conjunt d'Óscar canvi immediatament la cara. Amb una defensa molt agressiva, liderada per Juanma, els del joventut van aconseguir que el seu rival estigués 7 minuts sense ficar ni una sola cistella. Els de Xàbia van aconseguir trencar el partit, amb sensacions molt positives. Al final del quart, el resultat va ser de 35-51.

A l'inici de l'últim període la consigna va ser clara, guanyar el partit per més de 11 punts. La qual cosa es va aconseguir malgrat un últim esforç del conjunt local, que tot i això mai van poder baixar dels 10 punts de diferència. Al final del partit el resultat de 53-68 va deixar ben a les clares que el conjunt de Xàbia és molt superior i està moltíssim més treballat en el seu estil de joc.
Junior Joventut Xabia febrer
Per part del Joventut van jugar i van anotar: Lucas (11), Benja (10), Álvaro (4), Nico, Juanma (4), Hicham (3), Campillo (16), Krish (5), Pepe (3) i Sergio Nau (12).