Cristina Roselló i Juan Gimeno guanyadors de la 'XXXVII Volta a Pego'

07 de maig de 2019 - 13: 27

Els runners van van tindre moltes ganes de tornar a la competició i és per això que la 'XXXVII Volta a Peu a Pego' va van tindre una nodrida participació que va rondar els 1.200 atletes. Després d'haver estat dues setmanes sense competir, la gent va van tindre ganes de tornar a fer-ho sobre un traçat de 10 quilòmetres.

Els homes més poderosos de l' 'Circuit a Peu' aviat van prendre el comandament de les operacions en aquesta ocasió amb un convidat de luxe, Juan Gimeno, de l'poderós equip Cárnicas Serrano. Al costat d'aquest atleta, els habituals, Youssef Ahatach, Moha Rida, FelipeFayos i el grup de l'CA Gandia comandat per Juanra Pous.

En la línia de meta, el primer a creuar sota l'arc va ser Juan Gimeno, amb un temps de 33: 04. La segona plaça va ser per a Moha Rida, de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia, Amb un registre de 33: 30. El tercer lloc va ser per a Miguel Gómez del Club Barzola Running que va fer una marca de 33: 35. Aquests tres atletes van ser els únics a baixar dels 34 minuts.

En dones, la xabiera, Cristina Roselló, Del Club Atletisme Publidom, va tornar a demostrar el seu enorme potencial i va guanyar amb molta facilitat amb una marca de 41: 05. La segona classificada va ser Carol Frasquet, el CA Camallargues amb un temps de 42: 21. El tercer lloc va ser per Maria Mulet, del Club Atletisme Gata, amb una marca de 42: 42.

Després d'haver-se disputat aquesta cursa, resten cinc proves per concloure el 'Circuit' i la classificació en homes l'encapçala, Youssef Ahatach de l'Dénia Corre amb 9.792 punts. En dones, la millor, és Rosa Maria Lara, de el Club Atletisme Gata amb 9.773 punts.

La propera prova es celebrarà aquest dissabte i serà la 'XVII Cursa Popular a Teulada'. Els resultats obtinguts pels atletes de el Club Atletisme Llebeig Xàbia es poden veure en el següent enllaç http://www.somesport.org/circuitapeu/2019/clubs_pego_19.php