Cristina Roselló i Javier Cardona, millors locals de la V Travessia Nedant de Xàbia

15 de setembre de 2014 - 12: 35

El dia era propici i es van complir les expectatives. La V Travessia Nedant de Xàbia va ser tot un èxit i va poder celebrar-se sense cap tipus de problemes el diumenge 14 de setembre. Més de 400 nedadors vinguts de tota la Comunitat van participar en les diferents proves d'aquesta competició.

El primer de tots els recorreguts, de 4.500 metres, va partir puntual a les 8: 30 h. del matí des La Caleta. El segon va començar a les 10 h. des del primer Muntanyar i va suposar la prova dels 1.500 metres. Per acabar, la tercera de les travesses va ser la prova de 500 metres i es va disputar a les 11 h. a la mateixa platja de La Grava on, a més, estaven ubicats la línia de meta i el pòdium de les tres proves.

V Travessia Nedant a Xàbia

Cristina Roselló, Que també va ser quarta en la classificació dels 4.500 metres, i Javier Cardona es van alçar amb el trofeu als millors nedadors locals de la Travessia encapçalant el grup de xabiencs guardonats en alguna de les categories.

també van destacar Irene Bolufer, del Club Atletisme Llebeig Xàbia, Segona en la categoria Sub23 Femení dels 4.500 metres i Antonio Mayans Ferrer, tercer en la categoria Sub23 Masculí. Per la seua banda, la jove Carmen Torres va aconseguir la segona posició en la categoria Sub23 Femení de la prova dels 1.500 metres.

Al voltant de migdia es van lliurar els trofeus en les diferents categories que s'havien disputat durant la travessia així com els trofeus de la classificació general per categories i per equips del II Circuit d'Aigües Obertes de la Marina Alta.

Emmarcada dins de la segona edició del Circuit d'Aigües obertes de la Marina Alta organitzat pel Consorci Esporteu de la Marina Alta (CEMA), la travessia xabienc va suposar l'últim punt d'aquesta edició que va arrancar a Benissa el passat mes de juliol, passant per Moraira i Dénia a l'agost, fins a arribar al municipi.