Cristina Roselló va vèncer amb claredat la 'IX Volta a Peu a Palmera'

15 de gener de 2018 - 05: 00

L'atleta xabiera, Cristina Roselló, Pertanyent al Club Multiesport Benitatxell, Va ser la vencedora absoluta femenina de la "IX Volta a Peu a Palmera". Una prova que està inclosa en el Circuit de carreres populars Safor-Valldigna.

Cristina que va tornar a competir després d'arrossegar una lesió que la va van tindre parada un mes, va reaparèixer amb èxit en la penúltima cursa del Circuit, i la 38 de la classificació absoluta i primera dona. Encara que el més positiu per a ella que comença la pretemporada és que va van tindre molt bones sensacions, va córrer sense molèsties i es va trobar molt còmoda.

L'atleta xabiera que està iniciant la seua pretemporada per al triatló, comptarà amb el patrocini de Matties Bag, Boronat Bicicletes y Pepe La Sal, Suports que agraeix i que li permetran acudir a les proves del calendari autonòmic i alguna del nacional.

La classificació final de la prova celebrada a la localitat valenciana de Palmera, ens va deixar el triomf de Cristina Roselló amb una marca de 29.42, per davant de Cristina Moya que va realitzar un temps de 33.13 i d'Ana Ortolá que va realitzar un registre de 33.48.

En homes el millor de la prova va ser Lluís García amb un registre de 26.42, seguit per Diego Vidal amb una marca de 26.45 i de Vicente Garrigues amb un temps de 26.50