Cristina Roselló vencedora de l' »I Aquatló L`Almadrava dels Poblets»

30 de juliol de 2013 - 00: 00

La triatleta de Xàbia, Cristina Roselló de l'Club Triatló Sueca va ser la vencedora femenina del "I Aquatló L'Almadrava dels Poblets" celebrat a Els Poblets. Roselló va invertir un temps de 46 minuts i 57 segons en cobrir els 3.000 metres del primer segment de carrera a peu, els 1.000 metres de natació i els 3.000 metres de l'últim segment de carrera a peu.

La de Xàbia va ser la clara dominadora de les dones que van prendre part en aquesta prova. Des de l'inici de la mateixa va ser al capdavant, entrant i sortint de la mar amb un clar avantatge sobre el seu més immediat perseguidora.

Cristina Roselló va avantatjar en la línia d'arribada a en més de 5 minuts a la segona classificada, Jessica Muñoz.

També cal destacar l'triatleta de Xàbia, Vicent Miñana que va entrar al cinquè lloc de la classificació general, sent segon de la seua categoria. Un altre triatleta de Xàbia que va van tindre una destacada actuació va ser Oscar Antón de l'tribanda que va ser el 14 de la general. Mentre que el regidor d'esports, Juan Luis Cardona del Tribanda va ocupar el lloc, 33 de la general.
Cristina Roselló vencedora femenina del "I Aquatló L'Almadrava dels Poblets"