Cristina Roselló, subcampiona en el 'half triatló Peníscola'

26 2021 abril - 12: 04

Aquest passat diumenge va van tindre lloc a Peníscola, la 9a edició de l'Infiniti Half Triathlon, una exigent prova que combina natació, ciclisme i carrera a peu. A aquesta competició va acudir l'atleta de Xàbia, Cristina Roselló, Que s'enfrontava a aquest repte després de ser mare.

Roselló va aconseguir molt bons resultats, tot i la situació meteorològica, arribant a pujar a el segon esglaó de podi i proclamar-se subcampiona d'aquesta prova.

Segons explica la pròpia atleta en les seues xarxes socials, "a les 7:30 es donava el tret de eixida, en natació, era amb Rolling start", format realitzat per les mesures covid però en la qual els atletes no controlen en quina posició estan per la eixida esglaonada.

La xabiera, després de la lluita en l'aigua, va eixir en 32:45 minuts, va pujar a la bici, amb pluja, encarant amb força els 90 km de l'recorregut i aconseguint un segon millor parcial ja que va avançar "moltes posicions fins col·locar-me la segona noia , els 90 km amb 1005m a 33,29 km / h ", explica Roselló.

A el deixar la bici va prendre el segment de carrera que consistia en tres voltes de 7 km, "l'anada amb aire en contra es notava molt, però la volta era molt agraïda. Finalment vaig fer el millor parcial de cursa a peu a 4:21 els 21,1 km ".

Sens dubte una bona cursa que va fer que Cristina fora subcampiona d'el Half Triathlon de Peníscola després de més d'any i mig sense poder competir.