Cristina Roselló va ser tercera en el II Aquatló Poblets

28 de juliol de 2014 - 13: 55

la xabienc Cristina Roselló va ser tercera en la classificació absoluta de la II Aquatló Poblets, una prova que va congregar un centenar de participants que van haver de cobrir tres segments de prova. El primer d'3.000 metres de cursa a peu, un segon de 1.000 metres de natació i un tercer de 3.000 metres de cursa a píe. La vencedora absoluta va ser la jove Andrea Fernández.

Cristina Roselló va ser tercera en dones

L'atleta de Xàbia va ser tercera en meta amb un temps de 42: 52. Cal destacar que en la seua categoria de sènior femenina va ser la segona per darrere d'Alba Sánchez. En aquesta mateixa categoria, Clara Juan del Club Atletisme Llebeig Xàbia va ser quarta.

En homes el primer en creuar la meta va ser Sergio Alberola amb un temps de 35: 48. Víctor Froilan, atleta de Gata de Gorgos, del Club Atletisme Llebeig Xàbia va entrar en el setè lloc amb un crono de 39: 00 sent tercer en la classificació de Veterans A. En aquesta categoria el seu company de club, Raúl Bover va entrar en el lloc desè cinquè amb un temps de 44: 28.

Víctor Froilan va ser tercer en la categoria Veterans A

Va destacar en la categoria Sènior, el xabienc, Nahuel Gómez del Club Triatló Els Condors que va ser el cinquè amb un temps de 42: 02. En aquesta categoria, Javier Cardona del Club Atletisme Llebeig va ser vuitè amb un registre de 45: 45.